Nakon svađe crveni izbacili Marina, show napustio 18,9 kilograma lakši

Za ostvarenje cilja kandidatima Života na vagi je nedostajalo 8,2 kilograma.

U ukupnom rezultatu slabiji su postotak ostvarili kandidati crvenog tima te su oni morali odlučiti koga žele poslati kući.

Iako je Edo izričito zabranio crvenima da se netko sam izbaci, Marino je ipak rekao da on želi izaći iz kuće.

„Jako sam loš u svemu“, komentirao je Marino na Marijanino pitanje zašto želi napustiti show. Kazao je kako će, ako ne odmah, ionako izaći sam.

Roko i Ivan nikako nisu bili za opciju da izađe Marino, pa je tako Roko glasao za Danijelu, a Ivan za Juliju. Marino je glasao za Anu, Julija za Roberta, a Danijela za Marina.

Mirna je glasala za Marina, što je izazvalo burnu Ivanovu reakciju koji smatra kako se nije vodila svojim principom da izbacuje najlošijeg jer je po tome trebala izbaciti Danijelu koja joj je prijateljica. Ana je glasala za Marina te tako presudila o njegovu odlasku.

Marino je u show došao sa 167,1 kg, a izlazi sa 148,2 kg što je gubitak od 18,9 kg.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...