Nove baze splitskih komičara za zadarsku publiku!

Prošlo gostovanje komičara SplickeScene u Zadru prošlo je u fantastičnoj atmosferi! Kult i Dišpet su bili dupkom puni, a publika nije skrivala oduševljenje vrhunskim show-om koji su Splićani izveli. Za ovotjedni povratak u Zadar splitska ekipa pripremila je potpuno nov materijal pa stoga i show nosi naziv „Splicki stand-up u Zadru: Nove baze!“.

S novim bazama će se redovito vraćati u Zadar kako bi brojnoj publici svaki put donijeli nov repertoar te će uz to gostovati s tematskim i solo nastupima. Ovaj kolektiv čini šest komičara, a postave će se iz gostovanja u gostovanje mijenjati. Četvorku koja se na pozornicu u Varoši penje u nedjelju čine: Ivica Lazaneo, Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Vanja Dobrijević. Oni koji ih nisu još upoznali, mogu pogledati njihov nastup na YouTube-u, na kojem su objavili svoj cjelovečernji comedy specijal pod nazivom „Stand-up po splicki“.

Svakako ih ne propustite pogledati u živo, ove nedjelje 24. studenog u 20 sati u Kulta i Dišpeta! Cijena ulaznice je 30kn, a ulaznice su dostupne online preko sustava Entrio.hr te u fizičkoj prodaji na Entrio prodajnim mjestima: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1).

Slušajte 97,2 MHz jer vam danas (22.11.2019.) u Ritmu grada u 10:15 dijelimo 2×2 karte! Spremite broj: 023/777-888

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...