Novi hair studio Narlyn u ponedjeljak otvara vrata; Sav prihod od tombole doniraju za “Uhvati, kastriraj, vrati, Zadar”

Frizerski studio Narlyn uz prigodno slavlje, druženje i domjenak 25. studenog s početkom u 16 sati otvara svoja vrata na adresi Andrije Hebranga 7 (pet nebodera). Narlyn nije samo novi urbano uređen frizerski salon već vaša hair spa oaza u kojoj ćete se odmoriti od svakodnevnog stresa te u intimnoj i ugodnoj atmosferi svojoj kosi podariti sjaj kakav zaslužuje.

Ne propustite otvorenje na kojem će biti upriličen domjenak sa hranom i pićem i alternativnom muzikom koja prati ambijent uređen u stilu tattoo studija.

Organizirat će se i tombola u kojoj možete sudjelovati minimalnom uplatom od 10 kuna, a na kojoj možete osvojiti različite popuste na usluge u salonu. Sva zarada od tombole kasnije će se donirati curama iz Uhvati, kastriraj, vrati, Zadar. Osim toga, u ovom novootvorenom frizerskom studiju svakog dana od 11 do 14 sati, za vrijeme happy houra, možete se isfenirati za samo 40 kuna. Cijena vrijedi za sve dužine kose.

Frizerski studio Narlyn možete lajkati na Facebooku te zapratiti na Instagramu, a za sve upite i narudžbe možete ih kontaktirati na broj telefona: 095/549-4896

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...