Poziv Tornada: “Svi koji nisu odustali od najdražeg kluba neka dođu u petak na trening”

Tornado poziva sve Zadrane, zaljubljenike u košarku da u petak dođu na trening KK Zadra, a kako bi se pružila podrška treneru Danijelu Jusupu i ekipi koja ovoga vikenda dočekuje Partizan.

– Svjedoci smo da je naš KK Zadar godinama igračka određenih interesnih grupacija i predmet politikanstva, te da u našem klubu “svega” ima ali odgovornosti za neuspjehe najmanje – upravo zbog toga šaljemo ovo priopćenje.

Naše su želje već dugi niz godina iste, a to je da KK Zadar konačno postane konkurentan i transparentan klub, sa stručnim ljudima na vodećim pozicijama. Smatramo da klub već danas treba naći nove ljude koji će voditi klub stručno i sa iskrenom željom u uspjeh, a uspjehom smatramo da se grad opet ponosi svojim najpoznatijim kolektivom, te da se na utakmice opet dolazi u velikom broju i sa osmijehom na licu.

Naš cilj nisu kozmetičke kadrovske promjene koje su se dogodile prije dvije godine, već promjena poslovanja kluba iz temelja, te uvjeti koji nikad više neće dopustiti nesposobnim i nestručnim ljudima da stanu na čelo našeg kluba.

Mjesto odakle mi provodimo naše misli i ideje je tribina i zato pozivamo sve Zadrane koji nisu odustali od najdražeg kluba da nam se pridruže u masovnom odlasku na trening košarkaša u petak u 18 sati.

U ovom trenutku trener Jusup i momčad moraju osjetiti našu bezrezervnu i snažnu podršku isto kao i što odgovorni za ovakvo stanje u klubu i na tablici moraju osjetiti nelagodu i sram, stoji u priopćenju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...