“Predsjednice, zamolite frizerku da vas frizira, ali ne i nacionalistički za vas lobira”

Sabina Glasivac, saborska zastupnica SDP-a, oglasila se u povodu uvredljive objave frizerke predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, izrečene na račun supruge predsjedničkog kandidata Miroslava Škore.

Podsjetimo, frizerka predsjednice Renata Vinšek među ostalim je u svojoj objavi napisala: “Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje”.

Sabina Glasovac je pozvala predsjednicu da se ogradi od takvih lobista, a ovo je njezina objava na Facebooku:

“Razumijem da u žaru kampanje navijaš pa čak i lobiraš za svoju kandidatkinju s kojom si u poslovnom, a vjerujem i prijateljskom odnosu. Ali u žaru lobiranja vrijeđati na nacionalnoj osnovi i brojati krvna zrnca supruzi Miroslava Škore je dno ljudskosti i zdravog razuma.

Već smo se na primjerima Mamića, Bujanca i ostale mračne ekipe uvjerili da Predsjednica baš i ne zna izabrati pravo društvo. Tom društvu se svojom izjavom od koje se ledi krv u žilama upravo pridružila i frizerka Predsjednice države.

Ima li kraja ovom nacionalističkom ludilu u koje nas Predsjednica želi uvući? Zar baš svaku kampanju moramo gledati brojanje krvnih zrnaca? Dosta je toga!

Gospođo predsjednice, namjeravate li se ograditi od govora mržnje Vaših lobista? Možete li ih zamoliti da za Vas lobiraju na temelju Vašeg programa i kvaliteta, a ne sijanjem mržnje prema drugome.

Ili je brojanje krvnih zrnaca baš vaš program? Je li to Hrvatska kakvu želite? Ako nije, onda lijepo zamolite Vašu frizerku da Vas i dalje frizira, ali da za Vas više na ovakav način ne lobira”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...