23. studenog

Prosvjed za zadarskog zviždača ispred 2. policijske postaje kod Kauflanda

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Vrh policije odlučio je suspendirati i pokrenuti postupak protiv svoga kolege iz Zadra koji je medijima dostavio snimku prometnog prekršaja Josipa Ćelića, bivšeg zamjenika ravnatelja policije.

– Policajac PU zadarske iz ustrojstvene jedinice koja je utvrdila prekršaj počinio je težu povredu službene dužnosti jer je dostavio snimku neovlaštenoj osobi i 8. studenoga je udaljen iz službe. Protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka. Zbog sumnje da je počinio i kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti, u tijeku je kriminalističko istraživanje koje se provodi u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom radi utvrđivanja svih relevantnih okolnosti, stoji u njihovom priopćenju.

Na Facebooku su se okupili nezadovoljni Zadrani i pozvali sve građane na prosvjed naziva “Pravda za zadarskog policjaca”.

Isti je zakazan za subotu, 23. studenog u 12 sati ispred 2. policijske postaje kod Kauflanda.

– Pozivamo sve sugrađane, i ostale koji ne mogu šutjeti na nepravdu, na prosvjed koji će se održati ovu subotu ispred 2. policijske postaje kod Kauflanda u 12 sati kako bismo izrazili nezadovoljstvo zbog suspenzije zadarskog policajca koji je kažnjen jer je samo radio svoj posao, stoji na stranici.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar