Prosvjed za zadarskog zviždača ispred 2. policijske postaje kod Kauflanda

Vrh policije odlučio je suspendirati i pokrenuti postupak protiv svoga kolege iz Zadra koji je medijima dostavio snimku prometnog prekršaja Josipa Ćelića, bivšeg zamjenika ravnatelja policije.

– Policajac PU zadarske iz ustrojstvene jedinice koja je utvrdila prekršaj počinio je težu povredu službene dužnosti jer je dostavio snimku neovlaštenoj osobi i 8. studenoga je udaljen iz službe. Protiv njega će biti podnesen zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka. Zbog sumnje da je počinio i kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti, u tijeku je kriminalističko istraživanje koje se provodi u suradnji s nadležnim Državnim odvjetništvom radi utvrđivanja svih relevantnih okolnosti, stoji u njihovom priopćenju.

Na Facebooku su se okupili nezadovoljni Zadrani i pozvali sve građane na prosvjed naziva “Pravda za zadarskog policjaca”.

Isti je zakazan za subotu, 23. studenog u 12 sati ispred 2. policijske postaje kod Kauflanda.

– Pozivamo sve sugrađane, i ostale koji ne mogu šutjeti na nepravdu, na prosvjed koji će se održati ovu subotu ispred 2. policijske postaje kod Kauflanda u 12 sati kako bismo izrazili nezadovoljstvo zbog suspenzije zadarskog policajca koji je kažnjen jer je samo radio svoj posao, stoji na stranici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...