Restoran Stari Most uskoro seli na novu lokaciju; Fantastičan pogled na grad i moderan industrijski dizajn oduševit će vas na prvu!

Ako ste samo jednom u životu prošetali ulicama životopisne i raspjevane Bosne, sigurno vam nedostaje taj neodoljivi spoj tradicije na tanjuru, mirisa vrhunskih ćevapa u somunu i sevdaha u melodiji.

Za ovaj jedinstven doživljaj ne morate putovati nekoliko stotina kilometara daleko, već na izlazu iz grada, u poslovnoj zoni Lonići 29, svratiti u novu staru gastronomsku meku u našemu gradu.

Sve istinske gurmane, posebice ljubitelje domaćih jela, obradovat će informacija da se dobro poznati Stari Most od 1. prosinca seli na još veću lokaciju, te da će osim klasičnih ručkova i večera, na preko dvije tisuće metara četvornih, za vas organizirati vjenčanja, krštenja, pričesti, poslovne prezentacije, domjenke i kongresne sastanke. Na raspolaganju vam je sala koja prima čak 320 osoba, a prema potrebi se može prilagoditi.

Dizajn interijera danas je podjednako važan faktor kao i sama ponuda jela. Stari Most u zoni Lonići u Bibinjama otvara svoja vrata sa zavidnom investicijom u domeni arhitekture.

Osim prekrasne terase s pogledom na grad Zadar i otoke našeg arhipelaga, za vas su osigurali podzemnu garažu i igraonicu za najmlađe.

Vijest koja će posebno obradovati vaša nepca jest da je jelovnik kojeg pripremaju vrhunski kuhari bosanske i dalmatinske kuhinje te majstori jela s roštilja proširen.

Svakako okusite travničke ćevape iz kuhinje Starog mosta, prema recepturi staroj više od četiri desetljeća, iz grada kojeg je u svojim djelima opisao Nobelovac Ivo Andrić.

Kako bi saznali sve važne informacije na vrijeme te vidjeli dnevnu ponudu restorana Stari Most, zapratite ih na Facebooku.

Podsjetimo kako se novi restoran otvara 1. prosinca, a do tada ih možete posjetiti na staroj adresi: Benkovačka cesta 8.

Vidimo se na otvorenju!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...