advent u zadru

Škugor, Hladno pivo, Vanna, Psihomodo…; Donosimo raspored koncerata po datumima

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Bogati program „Adventa u Zadru“ otvorit će 22. studenoga legendarno „Prljavo kazalište“, a dan kasnije svirat će „Cubismo“.

Tu je i koncert Marka Škugora (29. studenoga), Hladnog piva (30. studenoga), Domenice (6. prosinca), Vanne (13. prosinca), klape Rišpet (14. prosinca), grupe Soulfingers i Maria Petrekovića (20. prosinca), rock grupe Vatra (21. prosinca).

Za Badnjak i Božić nastupit će A strana (24. prosinca) i grupa Forum“(25. prosinca).

Psihomodo Pop svirat će 27. prosinca, potom Ivan Zak (28. prosinca), a za doček Nove godine nastupit će grupa Zaratino i splitski TBF.

„Advent u Zadru“ uz mnoštvo novih sadržaja ponudit će i sve najbolje od proteklih godina, pa se devetim izdanjem nastavlja „Đir po gradu“ koji će osigurati prigodne cijene u najboljim zadarskim restoranima, trgovinama ili muzejima u vrijeme trajanja manifestacije (22. studenoga – 15. siječnja 2020.), a najmlađi će već od 23. studenoga ponovno uživati u programu Dječjeg Adventa.

Paljenje adventskih svijeća, puno nastupa klapa, DJ-eva, zborova, KUD-ova, kazališnih predstava uz uživanje u druženju na adventskim kućicama, standardni su šušur „Adventa u Zadru“, dok je snježni spektakl rezerviran za 21. prosinca kada se na Velom Ižu održava „Iška kraljica“.

Sveti Nikola (6. prosinca) i Sveta Luce (13. prosinca) posjetit će Zadar i ove godine, dok će 22. prosinca utrka Djedova Božićnjaka biti „brzi“ uvod za dolazak Djeda Božićnjaka (24. prosinca) i njegovu promenadu od Narodnog trga do Foruma.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar