Škugor, Hladno pivo, Vanna, Psihomodo…; Donosimo raspored koncerata po datumima

Bogati program „Adventa u Zadru“ otvorit će 22. studenoga legendarno „Prljavo kazalište“, a dan kasnije svirat će „Cubismo“.

Tu je i koncert Marka Škugora (29. studenoga), Hladnog piva (30. studenoga), Domenice (6. prosinca), Vanne (13. prosinca), klape Rišpet (14. prosinca), grupe Soulfingers i Maria Petrekovića (20. prosinca), rock grupe Vatra (21. prosinca).

Za Badnjak i Božić nastupit će A strana (24. prosinca) i grupa Forum“(25. prosinca).

Psihomodo Pop svirat će 27. prosinca, potom Ivan Zak (28. prosinca), a za doček Nove godine nastupit će grupa Zaratino i splitski TBF.

„Advent u Zadru“ uz mnoštvo novih sadržaja ponudit će i sve najbolje od proteklih godina, pa se devetim izdanjem nastavlja „Đir po gradu“ koji će osigurati prigodne cijene u najboljim zadarskim restoranima, trgovinama ili muzejima u vrijeme trajanja manifestacije (22. studenoga – 15. siječnja 2020.), a najmlađi će već od 23. studenoga ponovno uživati u programu Dječjeg Adventa.

Paljenje adventskih svijeća, puno nastupa klapa, DJ-eva, zborova, KUD-ova, kazališnih predstava uz uživanje u druženju na adventskim kućicama, standardni su šušur „Adventa u Zadru“, dok je snježni spektakl rezerviran za 21. prosinca kada se na Velom Ižu održava „Iška kraljica“.

Sveti Nikola (6. prosinca) i Sveta Luce (13. prosinca) posjetit će Zadar i ove godine, dok će 22. prosinca utrka Djedova Božićnjaka biti „brzi“ uvod za dolazak Djeda Božićnjaka (24. prosinca) i njegovu promenadu od Narodnog trga do Foruma.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...