Tijekom popodneva zadarski vatrogasci izašli na pet intervencija

Zbog iznimno jakog juga koje puše duž obale RH, zadarski su vatrogasci do trenutka objave ovog teksta, dakle nešto nakon 20 sati, do sada intervenirali pet puta na širem gradskom području.

Kako smo i ranije javili putem naše Facebook stranice, nešto nakon 17 sati nastao je prometni zastoj jer je olujno jugo na cestu bacilo stablo u Vruljici.

Intervenirali su i sklonili odlomljeno drveće koje je na osobni automobil palo na Relji u Zrinsko-frankopanskoj ulici.

U akcijama uklanjanja polomljenih stabala s prometnica angažirani su bili i u Salima i Kalima.

Podsjetimo kako je danas popodne za promet zatvorena i Obala kneza Trpimira zbog veće količine kamena koju je more izbacilo na cestu.

Iako za sutra Meteoalarm nije izdao nikakva upozorenja, evo kakvo vrijeme najavljuju iz DHMZ-a;

Promjenjivo oblačno uz povremenu kišu. Na Jadranu i područjima uz njega kiša će biti češća, lokalno i obilna, osobito u Dalmaciji. U ostalim područjima ujutro mjestimice magla i niska naoblaka, a popodne i malo kiše, najmanje na krajnjem istoku. Krajem dana postupni prestanak kiše i djelomično razvedravanje. Vjetar slab do umjeren jugoistočni, na istoku prolazno jak. Na Jadranu će jako i olujno jugo slabiti i popodne okretati na sjeverozapadnjak i zapadnjak, najprije na sjevernom dijelu. Jutarnja temperatura od 7 do 12, na Jadranu 12 do 17. Najviša dnevna između 12 i 17, a u Dalmaciji i Slavoniji i do 19 °C.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...