Tyson Fury prihvatio meč s Miočićem: ”Bit će to kao borba Mayweather – McGregor”

Nastavljena je medijska izmjena udaraca između boksača Tysona Furyja i UFC-ovih teškaša. Prvo je s njim na taj način komunicirao Francis Ngannou, a sada se zabavlja i UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić.

Američki Hrvat je jučer malo bocnuo Daniela Cormiera te poručio kako ga trenutno ne zanima taj meč, što je sigurno podignulo obrve Dane Whitea. UFC je sve karte bacio na trilogiju, posljednjei meč karijere velikog Cormiera, no Miočić je ljut zbog prljavih trikova kojima se ovaj služio u njihovim obračunima.

”Vidio sam mrlje, otišao sam doktoru i rekao mi je da imam ozljede na rožnici, te da moram biti operiran. Znaš da sam bio u obje borbe uboden u oči. Vidio si to. I da, više puta”, otkrio je Stipe u intervjuu Arielu Helwaniju, donosi dnevnik.hr.

Stipe se sigurno neće boriti u naredna dva do tri mjeseca, a nakon toga bi mogao malo i u drugi sport.

”Ne zamaram se Cormierom. Oči su mi trenutno najvažnije. Vidio sam da Tyson Fury želi ući u MMA svijet. Volim izazove. Obožavam boks. Volio bih boksati s Furyjem.”

Naravno da se Kralj Cigana odmah javio preko svoje agencije.

”Čim riješim Wildera borit ću se sa Stipom u boksačkom meču. On je rekao da se želi boriti i to bi bila dobra borba. Bio bi to sudar kao onaj McGregor – Mayweather, sudar dva sporta”, poručio je Fury.

Borci na ovaj način podižu tenzije za uistinu moguće ovakve borbe u budućnosti, a to znači vlastite honorare. Sigurni smo kako će se Miočić ipak prvo boriti s Cormierom u UFC-u, a onda, tko zna…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...