Tyson Fury želi borbu protiv Miočića: “Prihvatio bih meč iste sekunde”

Tyson Fury okušao se u kečerskim vodama, još je ranije pokazao interes da se okuša u MMA-u, a da je ozbiljan još je jednom potvrdio u razgovoru za iFL TV.

“Jako sam ozbiljan oko toga. Već sam pričao s Conorom McGregorom i spremni smo za ‘rock and roll’. Dobio sam i poruku od Franka Mira, bivšeg UFC-ova prvaka, koji mi je rekao da je zainteresiran za rad sa mnom. Pretpostavljam da možemo učiniti nešto veliko. Dana White, nazovi me”, izjavio je Fury, prenosi Fightsite.

”Kralj Cigana” je za WWE debitirao pobjedom protiv Brauna Strowmana. Iako se jako dobro zabavio, a vjerojatno i još bolje zaradio (priča se o 15 milijuna dolara), Fury je ostao dužan boksačkim fanovima odraditi revanš s Deontayom Wilderom. Datum koji se veže uz taj događaj je 22. veljače, no Tyson nema namjeru samo tako odustati od MMA-a.

Štoviše, Fury je otkrio da ga odmah zanimaju najveći mogući mečevi u UFC-ovoj teškoj kategoriji, a oni podrazumijevaju Stipu Miočića i Francisa Ngannoua!

“Tko je teškaški prvak u UFC-u? Američko-hrvatski borac Stipe Miočić. Prihvatio bih meč s njim iste sekunde, bez ikakvih problema. I s Francisom Ngannouom. S bilo kojim teškašem kojeg imaju. Ne bojim se niti jednog od njih. Ja sam ‘Kralj Cigana’. Boksač sam i jedan opaki tip”, poručio je Fury.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...