Vanja i Luka; Jedan dugi telefonski poziv bio je samo početak najljepše ljubavne priče

Nogometaši i njihove supruge oduvijek su intrigirali javnost. Tome ide u korist i činjenica da se o njihovim životima isprepletenim brojnim ljubavnim zavrzlamama snimila i serija ‘Žene nogometaša’, koju smo imali prilike gledati i na našoj televiziji početkom 2000-ih. No, brak Vanje i Luke Modrić ipak ne spada u skandalozne ljubavi pune prevara, kao što je onaj Waynea i Coleen Rooney o kojem u posljednje vrijeme bruje mediji.

Vanja Bosnić Luku je upoznala još dok je bila zaposlena u Mamić sport agenciji, kada je od nje nekoliko godina mlađi Luka, tada 19-godišnjak, počeo igrati za nogometni klub Dinamo Zagreb. Iako je prvi susret bio u jednom zagrebačkom kafiću davne 2004. godine, legenda kaže kako su se prvi put ozbiljno čuli telefonski i već tu dogodio se onaj ‘klik’. Njihov razgovor trajao je čak tri sata, dovoljno da Lukina osobnost osvoji lijepu Vanju, piše Večernji.hr.

– Luka je poseban, jednostavno zrači i osvaja. Svidjelo mi se što je samozatajan, a istodobno i vrlo samouvjeren. Ima velike ambicije i ciljeve, siguran je u sebe. Mane su mu tvrdoglavost i nevjerojatna predantnost, sve mu mora biti posloženo. I previše je šutljiv, za razliku od mene koja volim brbljati – opisala je tadašnjeg zaručnika u jednom intervjuu za medije. – Mi se slažemo i bez tog papira i prstena, a to nam je najvažnije – rekla je još prije Vanja, priznajući da je za njih brak samo formalnost.

Svadbeno slavlje odgađali su zbog brojnih obaveza, no ubrzo nakon što je Vanja ostala trudna, u svibnju 2010. godine, kod matičara su službeno postali obitelj Modrić. Ležerno obučeni, pokušali su izbjeći medije koji su ih u popodnevnima satima uhvatili ispred zagrebačkog restorana Okrugljak, gdje su vjenčanje proslavili u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja.

Ubrzo nakon toga, rodio se Ivano, prvo dijete Vanje i Luke. Veliko crkveno slavlje napravili su nakon nekoliko mjeseci, u lipnju 2011. godine u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a Vanju je do oltara tada dopratio Zdravko Mamić. Veliko slavlje nastavilo se u hotelu Westin, gdje su pjevali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na vjenčanju godine bile su mnoge poznate osobe – Tatjana Jurić, Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Eduardo da Silva, Silvio Marić, Ognjen Vukojević, Stipe Pletikosa, Tomo Šokota, Boško Balaban te mnogi drugi.

Vanja je oduvijek bila važan dio Lukinog života, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Nerijetko se u medijima o njoj pisalo kao o osobi koja ima zadnju riječ kada su u pitanju bitne odluke za Lukinu karijeru. Prati sve Lukine utakmice te ponosno stoji uz njega i u pobjedi i u porazu.

– Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim ‘Moraš više pucati’, a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat – ispričala je jednom prigodom Vanja, koja snima sve Lukine utakmice te ih s njime analizira.

Iako o privatnom životu ne govore puno, ponekom romantičnom objavom i slatkim riječima, igrač Real Madrida oduševi pratitelje i obožavatelje diljem svijeta. Osim sina Ivana (9), par je dobio i dvije kćeri, Emu (6) i Sofiju (2), čije fotografije ponosni tata često objavljuje na društvenim mrežama, piše Večernji.hr.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...