Vir dobio prestižnu turističku nagradu “Simply the Best”

Turistički projekt cjelogodišnjeg turizma Vir 365 dobio je poznatu i vrijednu nagradu Simply the Best, kojom Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i časopis Way to Croatia vrednuju najbolje hrvatske turističke proizvode, kvalitetu, inventivnost, kreativnost i ideje u turizmu. Ove tradicionalne godišnje nagrade dodijeljene su na posebnoj svečanosti u okviru službenog programa 21. turističke burze PUT, najstarijeg hrvatskog B2B turističkog susreta koji se organizira u suradnji s destinacijskom menadžment kompanijom Vall 042 i UHPA-om, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Veliko priznanje i nagradu časopisa Way to Croatia i UHPA-e, već drugu koju je dobio turistički Vir (2016. godine Vir turizam je dobio nagradu za najbolju adventsku manifestaciju), preuzeo je u ime Općine Vir zamjenik načelnika Antonio Vučetić.

– Ovo je još jedno priznanje svim našim naporima i sustavnom radu u turizmu. Postali smo elitna i prepoznatljiva hrvatska turistička destinacija čiji identitet najljepše zaokružuje nagrada Simply the Best, jer smo je dobili za kreativnost i kontinuirani razvoj cjelogodišnjeg turizma te realizaciju novih turističkih sadržaja. Time smo, uz komunalni, gospodarski i sav drugi prateći učinak, značajno podignuli atraktivnost naše turističke destinacije i turizam cijele zadarske regije, obrazložio je suštinu i sadržaj nagrade zamjenik načelnika Vučetić.

Manifestacija je održana u srijedu u Gradacu, općini u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a pored Vira nagrađeni su Hotel Esplanada iz Zagreba i Krapinsko-zagorska županija te druge destinacije, ustanove, hoteli, restorani, OPG-ovi ili osobe. Nagrade su podijeljene u kategorijama novih projekata u turizmu, putničkih agencija, tradicionalnih lokalnih običaja, zabavno-rekreativnih sadržaja, kulture, gastronomije, sporta i rekreacije, smještajnih objekata, restorana, kao i ponude tradicijske hrane i pića na izletištima i u restoranima.

Tako su iz Zadarske županije uz Vir nagrađeni Destilerija Mashtel iz Nina (ponuda tradicijske hrane u restoranu), Zaton Holiday Resort (smještajni objekti s dodatnom ponudom) i Slovenski vikend u Biogradu na moru (zabavno-rekreativni sadržaji). Plakete su dobitnicima nagrada uručili predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija Tomislav Fain i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall 042 i Burze PUT.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...