Zoran Šprajc doživio infarkt, ugrađen mu je stent

Voditelj i urednik RTL Direkta Zoran Šprajc doživio je infarkt, potvrdili su nam s RTL-a. Šprajcu je ugrađen stent i osjeća se dobro.

Podsjetimo. Šprajc je prije šest godina već imao blagi infarkt. Tada je, kazao je, imao strašnu bol u prsima, a pomoć mu je pružena u KB Dubrava, gdje su mu liječnici ugradili stent.

Sredili su me, zakrpali i sad je sve u najboljem redu. Nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže dosta, vjerujte mu da je dosta. Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do dobre ekipe kao ja sigurno će im spasiti život, napisao je tada Šprajc na svom Facebook profilu.

Po izlasku iz bolnice napisao je: “Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB Dubrava su na tržište pustili novi upgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel i pametniji.”

Inače, Šprajc je te 2013. godine još uvijek radio na HRT-u, a u intervjuu za Večernji list prisjetio se kako su ga promjene na državnoj televiziji umalo koštale glave.

Srčani udar koji sam nakon svega dobio na HRT-u bio mi je zadnji znak da je to mjesto za mene postalo po život opasno i da se trebam maknuti. Došlo je do goleme birokratizacije sustava, uvođenja još desetak rukovodećih funkcija, kao da ih je inače bilo malo, forsirao se 4 news kanal, a ni prvi nije bio bogznašto, televizijski novinari trebali su istodobno raditi priloge za radio, radijski za televiziju, na kraju nitko nije znao tko je za što odgovoran, pa je jedan od mojih nadređenih završio na psihijatriji, a ja na koronarografiji. Ludilo, ne ponovilo se nikome, kazao je Šprajc.

RTL-ov urednik posljednjih se mjeseci borio s viškom kilograma, a na društvenim mrežama često je i objavljivao fotografije iz teretane.

– Neka vas ne zavara ovaj usiljeni osmijeh. Gluteusi i lože vrište od boli, a ni ova mrlja na majici nije od kave. Obožavatelji su ga podržali u njegovoj borbi s viškom kilograma, a pala su i neka obećanja ako vaga pokaže manje kilograma.

Za svaki skinuti kilogram imaš od mene bocu dobrog vina iz različitih država svijeta, napisao mu je jedan pratitelj, piše Večernji list.

Zanimljivo je kako se ovaj put Šprajc o infarktu nije oglasio na svojim društvenim mrežama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...