Adriatic televizija pred raspadom? Ostavke podnijele urednica informative i glavna novinarka

Dugogodišnji prazan televizijski prostor u Zadru “zapikirao” je svojedobno Miljenko Vinković, vlasnik lokalne TV kuće iz Čakovca – Srce TV.

Adriatic televizija, koja s emitiranjem započela u rujnu 2018. godine, pojavila se kao zanimljiv i vrlo ambiciozan projekt. Zaposleni su iskusni novinari, proizvodnja vlastitih 20-minutnih vijesti i tematskih emisija s lokalnim predznakom samo su dio sadržaja za kojeg su Zadrani, od posrnuća Sinovčićeve televizije, bili uskraćeni.

No, kako se doznaje, “nešto je trulo” u Vinkovićevom zadarskom projektu. Naime, danas su na Adriaticu ostavku podnijele dvije glavne figure cijele priče.
Sandra Profaca, urednica informative i Ivana Anzulović, glavna novinarka, svoju karijeru na ovoj lokalnoj televiziju službeno završavaju sa prvim danom nove godine.

U kući je ostao tek jedan snimatelj i novinarka kojoj ugovor istječe sutra.

Hoće li čakovečki poduzetnik uspjeti oformiti novu ekipu i izbjeći dobro nam poznat scenarij osipanja ljudstva, odlaska u stečaj i gubitka koncesije, preostaje za vidjeti.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...