otvoreno za javnost

„Ares“ organizira prvi boksački kamp u Zadru za mlađe kadete i kadete

Privatni album
Tamni način

Boksački klub „ARES“ Zadar organizira prvi boksački kamp za mlađe kadete i kadete, koji će se održati u Zadru od 10.12. do 15.12.2019.

Na istom će nastupiti mladi hrvatski boksači iz spomenutog kluba, boksači iz Pule i boksači iz Sjeverne Makedonije.

Treninzi u sklopu boksačkog kampa održavati će se dva puta dnevno od utorka do subote, dok će se javni sparinzi održavati u nedjelju u jutarnjim satima.

Sparinzi će biti otvoreni za javnost i njima će moći prisustvovati svi naši građani, zaljubljenici u sport i boks, te svojim prisustvom uveličati još jedan značajni sportski događaj u našem gradu.

Sjevernu Makedoniju će predstavljati pet kluba iz pet različitih makedonskih gradova, Kumanova, Štipa, Prilepa, Ohrida i Skopja.

Cilj kampa je steći međunarodno iskustvo kroz sparinge i treninge, kako bismo na jedan pravilan sportski način međusobnim razmjenjivanjem sportskog znanja stekli nove vještine u boksu. Takav pristup sportu uvelike je značajan za budući razvoj mladih sportaša.

Sljedeće godine sličan kamp se održati i u Sjevernoj Makedoniji, pa se organizatori nadaju kako će kamp prerasti u jednu dugotrajnu suradnju i tradiciju.

– Ovim putem se uvelike zahvaljujemo našim sponzorima na svesrdnoj i velikoj pomoći, a bez kojih ne bi bilo moguće organizirati ovaj event, a to su redom; apartmani Zara, caffe bar Pandora i restoran Roko. Sparinzi ce se održavati u BK Rebe. Dvoranu nam je ustupio trener Mario Nikolic Pačo, kaže nam Niko Marketin.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar