„Ares“ organizira prvi boksački kamp u Zadru za mlađe kadete i kadete

Boksački klub „ARES“ Zadar organizira prvi boksački kamp za mlađe kadete i kadete, koji će se održati u Zadru od 10.12. do 15.12.2019.

Na istom će nastupiti mladi hrvatski boksači iz spomenutog kluba, boksači iz Pule i boksači iz Sjeverne Makedonije.

Treninzi u sklopu boksačkog kampa održavati će se dva puta dnevno od utorka do subote, dok će se javni sparinzi održavati u nedjelju u jutarnjim satima.

Sparinzi će biti otvoreni za javnost i njima će moći prisustvovati svi naši građani, zaljubljenici u sport i boks, te svojim prisustvom uveličati još jedan značajni sportski događaj u našem gradu.

Sjevernu Makedoniju će predstavljati pet kluba iz pet različitih makedonskih gradova, Kumanova, Štipa, Prilepa, Ohrida i Skopja.

Cilj kampa je steći međunarodno iskustvo kroz sparinge i treninge, kako bismo na jedan pravilan sportski način međusobnim razmjenjivanjem sportskog znanja stekli nove vještine u boksu. Takav pristup sportu uvelike je značajan za budući razvoj mladih sportaša.

Sljedeće godine sličan kamp se održati i u Sjevernoj Makedoniji, pa se organizatori nadaju kako će kamp prerasti u jednu dugotrajnu suradnju i tradiciju.

– Ovim putem se uvelike zahvaljujemo našim sponzorima na svesrdnoj i velikoj pomoći, a bez kojih ne bi bilo moguće organizirati ovaj event, a to su redom; apartmani Zara, caffe bar Pandora i restoran Roko. Sparinzi ce se održavati u BK Rebe. Dvoranu nam je ustupio trener Mario Nikolic Pačo, kaže nam Niko Marketin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...