Badnjak sa zvijezdama HTV-ovog showa „A strana“ na adventskom trgu od 11 sati

Kada je početkom godine Hrvatska televizija zaključila priču showa „A strana“, mnogi su gledatelji i fanovi jednog od najboljih televizijskih formata ostali duboko razočarani. Iako su publika i televizijska kritika jednoglasno ocijenili kako je „A strana“ bila najljepše glazbeno putovanje ikad na HTV-u, omiljeni show se zauvijek ugasio nakon tri sezone. No Badnjak je očito vrijeme kada se događaju sva moguća čuda, pa čak i ona glazbena.

Matija Cvek & The Funkensteins s gostima na koncertu Eni Jurišić, Vjekoslavom Ključarićem, Nikom Turković i Dinom Petrićem – sudionicima HTV-ove „A strane“ – otvorit će današnji program za Badnjak od 11 sati na adventskom trgu. Tijekom trosatnog druženja sa zvijezdama „A strane“, uživat ćemo u glazbenom programu koji će ponuditi najveće domaće i strane pop, R’n’B te prigodne božićne hitove, odnosno presjek hitova koji su se izvodili u formatu „A strane“. Bit će to glazbeno prisjećanje na omiljenu televizijsku emisiju uz, naravno, dodatni repertoar s autorskim pjesmama Matije Cveka.

„A strana“ je televizijski show koji je tijekom tri sezone trajanja podsjetila sve gledatelje na neke od najljepših pjesama hrvatske glazbene produkcije. Izvodili su ih vrhunski glazbenici i iskusna domaća glazbena imena, ali i predstavnici novije generacije među kojima su tada bili i današnji izvođači na „Adventu u Zadru“. Ako je „A strana“ bila dobro ugođena televizijska večer ispunjena hrvatskom antologijskom glazbom uz pratnju vrhunskih glazbenika, ništa manje lijep neće biti zadarski Badnjak na adventskom trgu s Cvekom, njegovim The Funkensteinsima i gostima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...