Božićna priča; Otvorene su prijave za 28. izdanje biciklijade Zadar – Vir

Otvorene su prijave za 28. izdanje biciklijade Zadar – Vir koja starta u četvrtak 26. prosinca na blagdan sv. Stjepana (12 sati) na Branimirovoj obali u Zadru (caffe bar Branimir) te s ciljem na virskoj rivi (oko 14 sati).

Prijaviti se možete online do 25. prosinca (srijeda, do 12 sati) na mrežnim stranicama općinske destinacijske menadžment kompanije Vir turizam (http://www.virturizam.hr/hr/biciklijada-prijavnica/), a prijave su moguće i na dan održavanja Božićne biciklijade 26. prosinca na Viru (ispred zgrade Općine Vir do 11 sati, nakon čega se ide u Zadar), ili od 11 sati na Branimirovoj obali u Zadru. Nakon prijave potrebno je izvršiti registraciju (potpisna lista) na mjestu starta na dan biciklijade, kako bi sudionik mogao preuzeti poklon majicu.

Kao i uvijek, vozit će se opušteno te lagano u grupi s tri pauze i osvježenjem do otoka Vira, a kako je zadarsko-virska biciklijada rekreativnog karaktera, prometna trasa biciklijade neće biti zatvorena za promet.

Organizatori stoga preporučaju vožnju po prometnim propisima o sigurnosti na cestama Republike Hrvatske. Oko 14 sati je predviđen dolazak na virsku rivu uz tradicionalni ručak (pašta-fažol), a sve će sudionike biciklijade zabavljati odlična zadarska grupa Prvi plan. Na kraju druženja tradicionalna je dodjela nagrada za najsretnije, odnosno kompleti biciklističke opreme i vrijedni Mountain Bike.

Organizatori ovog biciklističkog druženja su destinacijska menadžment kompanija Vir turizam u suradnji s Biciklističkim klubom Zadar, virskim općinskim poduzećima Čisti otok, Vir zaštita i Vir održavanje, zadarskom Prometnom policijom i Službom Hitne medicinske pomoći. Glavni sponzor svih biciklijada je Općina Vir koja je ujedno i utemeljitelj biciklijade Zadar – Vir.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...