Božićno izdanje sajma “Dani sunca” na Narodnom trgu

Božićno izdanje Sajma zdrave hrane i tradicijskih proizvoda „Dani sunca” održat će se na Narodnom trgu u Zadru od 3. do 7. prosinca 2019. Bit će to pedeset i četvrti sajam „Dani sunca” kojeg udruga „Eko-Zadar” organizira pod motom „Živjeti dobro”.

Svoje proizvode na sajmu ponudit će šest proizvođača iz Zadarske županije – PTO Nekić iz Biograda na Moru koji donosi meleme, ulja za njegu lica i tijela, te biljne kugle spavalice, OPG Mladen Jezidžić iz Zadra koji stiže s medom i pčelinjim proizvodima kao što su propolis, pelud, pčelinji vosak, rakija medovača, te medovina – vino od meda, OPG „CD Raspović” iz Zadra koji nudi likere, rakije, džemove medenjake i narancine, dok će se Kamen dizajn iz Preka predstaviti s uporabnim predmetima, suvenirima i nakitom od bračkog kamena.

Na sajmu će se predstaviti i tvrtka Mišlov d.o.o. iz Poličnika s mariniranim i slanim inćunima kao i OPG Simičić Filip iz Male Rave s eteričnim uljima, sapunima, hidrloatima i prirodnom kozmetikom.

Osim proizvođača iz Zadarske županije, na „Dane sunca” stižu i izlagači iz drugih županija. Tako iz Slavonsko-baranjske županije stiže OPG Slavica Veber s medom i pčelinjim proizvodima te sokom od aronije, iz Bjelovarsko -bilogorske županije dolazi OPG Marko Šmid s proizvodima od aronije, dok iz Splita dolazi Obrt „Makarac” koji će u svojoj ponudi imati suhe smokve, maslinovo ulje i sir. Prvi put na sajmu će gostovati OPG Đerić Zora iz Korenice koji će u svojoj ponudi imati čajeve, sokove, marmelade i med.

Radno vrijeme tijekom trajanja sajma je od 8 do 20 sati. Održavanje sajma „Dani sunca” podupire Grad Zadar, UO za gospodarstvo i obrtništvo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...