Danas je otvoren Zadar Shopping Capitol

Zadar Shopping Capitol, dio Capitol Park branda, danas je obradovao svoje kupce otvorenjem centra od 6.400 kvadratnih metara u Ulici Ante Starčevića, nasuprot autobusnog kolodvora. S početkom u 8 sati dobrodošlicu prvim posjetiteljima novoobnovljenog objekta su poželjeli Interspar, Planet Obuća, Mana, Raiffeisen Bank, Makromikro, Intertekstil Stanić, Bio Svijet, frizerski studio Simpa, mjenjačnica Rubikon, kemijska čistionica Gobin i cafe bar Galeria, dok će se trgovine TEDi i Hrvatska lutrija Zadar Shopping Capitolu pridružiti vrlo skoro.

Poseidon Group upravlja i ulaže u Shopping Capitol i Capitol Park obitelj trgovačkih centara diljem Hrvatske. Direktor korporativnih poslova za Poseidon Group, James Gunn, naglasio je vrijednosti kojima Capitol Park pridonosi lokalnoj zajednici:

– Poseban naglasak stavljamo na iskustvo obiteljske kupovine i na prilagodbu ponude zakupaca kako bismo kod naših kupaca stvorili idealnu destinaciju za kupovinu za sve generacije. Shopping Capitol u Zadru posljednji je u nizu ove godine, nakon uspješno otvorenih centara u Križevcima, Požegi i Kutini ranije u 2019-oj.

– Mi smo također prvi koji u grad dovodimo međunarodno poznati brand TEDi. Nova kombinacija zakupaca će našim posjetiteljima značajno poboljšati iskustvo kupovine. Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru koji će nastaviti širenje u Hrvatskoj i u narednoj godini”

Danas je svečano otvoren drugi INTERSPAR u Zadru, preko puta autobusnog kolodvora, u centru Zadar Shopping Capitol. Kako bi se kupcima osigurala što ugodnija kupovina očekuje ih ukupno 242 parkirnih mjesta u garaži i na vanjskom parkingu.

Uobičajeno radno vrijeme INTERSPAR hipermarketa u Zadru je od ponedjeljka do subote od 7:00 do 21:00 sat, a nedjeljom od 7:00 do 20:00 sati. Tijekom prosinca radno vrijeme će u nedjelju 08.12. i 15.12. biti od 07:00 do 21:00 sat, a od 17. do 23.12. INTERSPAR hipermarket će prilagoditi radno vrijeme blagdanskom razdoblju i radit će od 7:00 do 22:00 sata.

Capitol Park brand je dio portfelja nekretnina, koji je sačinjen od preko 310.000 m2 izgrađenih retail parkova širom jugoistočne Europe, 90.000 m2 koje koriste supermarketi te više od 1.000 stambenih objekata u planiranju i izgradnji. Poseidon Group kao vlasnik i upravitelj, predstavljen lokalnim timovima s mrežom ureda u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji, teži ka tome da postane vodeći operater retail parkovima u JI Europi. Pružajući međunarodno iskustvo kupovine, Londonska tvrtka planira upravljati sa 16 retail parkova i trgovačkih centara do kraja 2020 godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...