Danas otvoren; Nolte Studio Zadar vam uz kupnju kuhinje poklanja Bosch perilicu za suđe!

Na adresi Put Vukića 2, danas je vrata otvorila trgovina kuhinjskog namještaja Nolte Studio Zadar. Tom prigodom požurite na spomenutu adresu budući da vam Nolte Studio do 17. prosinca, uz kupnju kuhinje na koju ostvarujete popust od 10 posto, poklanja Bosch perilicu za suđe!

Studio design Zrinka d.o.o. je distributer njemačkih kuhinja Nolte. Tvornica Nolte Kuchen  proizvodi kuhinje po mjeri sastavljene od visoko kvalitetnih kuhinjskih elemenata standardnih i nestandardnih dimenzija. Tvrtka Nolte Kuchen osnovana je 1958. godine sa sjedištem u Lohnea, a godišnje proizvodi oko 1.7 milijuna kuhinjskih elemenata koji se izvoze u više od 60 zemalja diljem svijeta.

Već više od 60 godina sinonim je za visoku kvalitetu. Treći put za redom je dobitnik prestižne nagrade za njemačku najpopularniju kuhinjsku marku. Rezultat je to istraživanja kupaca njemačkog Instituta za kvalitetu usluga (DISQ).

To su kuhinje koje odlikuje visok standard kvalitete, dizajna, inovativnosti i funkcionalnosti. Nolte kuhinje su podijeljene prema različitim stilovima, bojama, materijalima  i cjenovnim razredima. Individualno planiranje kuhinje je osnovni moto naše firme.

Mogućnost kombiniranja različitih dimenzija elemenata omogućava zadovoljenje pojedinačnih zahtjeva svakog prostora. Naše stručno osoblje uz kompjutersku tehnologiju 3d prikaza, pomoći će Vam u kreiranju najekonomičnijih i najfunkcionalnijih rješenja za Vaš životni prostor.

Na osnovu Vašeg plana prostora, pravi se idejno rješenje kuhinje. Drago nam je kada ste aktivni u procesu planiranja kuhinje, ali isto tako nam možete prepustiti planiranje u potpunosti ukoliko za to nemate vremena!

Nakon planiranja pristupamo realizaciji projekta, mjerenje prostora, izrada kuhinje, te konačna isporuka i montaža u Vašem objektu!

U ponudi možete pronaći i bijelu tehniku sljedećih proizvođača: Miele, Bosch, Franke, Liebherr, Faber, Bora, Neff, Elica. Sudoperi i slavine: Reginox, Blanco, Shock, Franke.

NOLTE kuchen- jer čovjek je mjera svega!

NOLTE kuhinje za lagodan život!

Vidimo se u Nolte Studiju u Zadru!

Nolte Studio Zadar možete zapratiti na Instagramu ili lajkati na Facebook-u, a sve dodatne informacije možete i dobiti putem maila: [email protected] ili putem telefona: 091/781-1276

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...