Djevojka (19) i mladić (21) pregazili policajca, pobjegli i vratili se po dokaz, u zadarskoj bolnici pružaju pomoć unesrećenom

Ličko-senjska policija uhitila je dvojac koji je 25. prosinca 2019. u ranim jutarnjim satima teško ozlijedio 52-godišnjeg pješaka u Gospiću.

Nesreću je skrivila 19-godišnjakinja koja je upravljala osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka iz smjera Gospića prema Smiljanskog Polja.

Protiv nje je podnesena kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinila tri kaznena djela i to izazivanje prometne nesreće, nepružanje pomoći i sprječavanje dokazivanja.

Zbog nepružanja pomoći i sprječavanja dokazivanja priveden je i suvozač, mladić iz Gospića (21).

Nakon što je vozačica prednjom desnom stranom automobila udarila pješaka koji se kretao uz kolnik budući da se nije kretala sredinom obilježene kolničke trake, udaljila se s mjesta prometne nesreće, a da nije pružila pomoć pješaku.

Mogli su to učiniti bez veće opasnosti za sebe ili drugoga, o tome nisu obavijestili policiju, iako su oboje bili svjesni da je ona radnjom u prometu ozlijedila pješaka.

Nakon toga dvojac se vratio na mjesto prometne nesreće i s kolnika su uklonili desni retrovizor koji je otpao s automobila, doznaje Večernji list.

Ozlijeđeni muškarac je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...