Doris Pinčić urlala od straha: “Ne mogu, ne mogu! Vratit ću vam za ovo!”

Nakon što su prvi gosti sinoć uspješno izvršili svoje izazove i prikupili vrijedna novčana sredstva za udrugu RTL pomaže djeci, večeras su svoju sreću u izazovima okušali voditeljica Doris Pinčić Rogoznica, proslavljeni nogometaš i trener Robert Prosinečki te glumci Filip Detelić i Luka Petrušić, poslovni suradnici i veliki prijatelji, koji su i u emisiju stigli upravo na taj način – vezani jedan za drugoga!

Prvi je izazov čekao baš njih. Filip i Luka morali su si izreći ono što si nikad dosad nisu rekli, odnosno dodijeliti si komplimente, ali se pri tome ne smiju nasmijati. Iako su prvi krug uspješno odradili, u drugom Luka nije stigao Filipu do kraja reći što misli, a već su obojica prasnuli u smijeh. Ipak, naposljetku su uspjeli skupiti svih pet zvjezdica za udrugu RTL pomaže djeci.

Doris Pinčić Rogoznica dobila je zadatak prebaciti pet žohara iz jedne posude u drugu. Iako to nekome ne bi bilo nimalo strašno, Doris je odmah priznala da su joj kukci jedan od najvećih strahova u životu, i da na ovaj izazov pristaje samo zato što želi skupiti sredstva za udrugu RTL pomaže djeci.  ”Ovo su Matko, Filip, Zdenko, Ivana i Marija”, zafrkavao je Rene uplašenu Doris pokušavajući je natjerati da se ”sprijatelji” sa životinjicama na stolu.

“Ne mogu, ne mogu! Vratit ću vam za ovo!”, vikala je Doris kojoj su u pomoć doletjeli Luka i Rene, no popularna je voditeljica svog jockera ipak odlučila potražiti među publikom pa je odabrala gospođu Mariju koja se hrabro uhvatila u koštac sa žoharima pa je maksimalan broj zvjezdica ubrzo bio osvojen.

Antonija Blaće jedva je dočekala priliku pa Roberta Prosinečkog zamolila da konačno otkrije tajnu koja se krije iza pobjede nad Jamajkom na Svjetskom prvenstvu 1998., na kojoj je postigao i svoj legendarni gol. No i dandanas raspravlja se o tome je li loptu nabacio ili je gol gađao. U ‘Ludom baru’, 21 godinu kasnije, Prosinečki je to i otkrio pred kamerama.

”Da riješimo jednom za svagda – jesi li gađao ili si nabacio?” pitala ga je znatiželjna Antonija. “Nabacio”, otkrio je Prosinečki uz poznati smiješak.

RTL Televizija

Posljednji pojedinačni izazov čekao je upravo njega. Prosinečki se na trenutak morao pretvoriti u vrhunskog slastičara i pokazati svoje kulinarsko umijeće ukrašavajući tortu na čak pet katova – u samo tri minute! “Jel’ mogu ja ipak žohare?”, pitao je Prosinečki aludirajući na prethodni zadatak, priznavši da doma ne kuha. Uz slaganje katova, morao je staviti kremu, šlag i dodatke poput kandiranog voća te zapaliti rođendansku svjećicu na vrhu. Uz malu Reneovu pomoć, Prosinečki je uspio skupiti pet zvjezdica, odnosno 7.500 kuna za udrugu RTL pomaže djeci.

Za kraj emisije ostao je samo još zajednički izazov koji nosi bonus zvjezdicu, a riječ je o karaokama. Doris, Prosinečki, Filip i Luka uspješno su uz pomoć publike otpjevali ”Zvončiće” i zaradili dodatnih 2500 kn za udrugu RTL pomaže djeci.

Dosadašnji natjecatelji prikupili su maksimalan broj zlatnih zvjezdica, a kako će se u novim izazovima snaći poznati gosti koje tek trebaju doći u ‘Ludi bar’, gledatelji će doznati već sutra od 20 sati na RTL-u, piše Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...