požurite

Evo kako rade trgovački centri i trgovine za vrijeme blagdana

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Badnjak i Božić sve su bliže, a tijekom blagdana gotovo sve trgovine rade skraćeno ili ne rade uopće. Donosimo vam popis trgovina i trgovačkih centara i njihovo radno vrijeme tijekom nadolazećih blagdana.

Spar i Interspar 

Spar i Interspar trgovine radit će skraćeno na Badnjak i bit će zatvoreni na Božić. Nešto drugačije radno vrijeme bit će i na Štefanje, 26.12. Prije nego što krenete u najbližu trgovinu Spara i Interspara, pogledajte na poveznici kako vaša najbliža trgovina radi.

Plodine 

Trgovine Plodina na Badnjak rade do 18 sati. Na Božić su zatvorene, a na Štefanje rade kao nedjeljom.

Lidl 

Na Badnjak u Lidl možete do 14 sati, a iduća dva dana neće raditi.

Kaufland

Slično radno vrijeme je i u Kauflandu. Na Božić i Štefanje njihovi dućani ne rade, a na Badnjak će raditi do 16 sati.

Konzum 

Ako mislite otići do neke od Konzumovih trgovina, požurite se. Konzum za Badnjak radi skraćeno, a za Božić i Štefanje neće raditi. Točno radno vrijeme vaše najbliže trgovine Konzuma možete pogledati na ovoj poveznici.

Osim trgovina, i radno vrijeme trgovačkih centara je za nadolazeće praznike drugačije. U nekima ćete moći popiti kavu ili piće, u nekima i jesti, dok će drugi biti potpuno zatvoreni.

Supernova 

Trgovine u Supernovi na Badnjak će raditi skraćeno. Restorani, trgovine i kafići na Božić neće raditi, a na Štefanje ćete moći kupovati samo u Intersparovoj trgovini, također samo do 14 sati.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar