Evo kako rade trgovački centri i trgovine za vrijeme blagdana

Badnjak i Božić sve su bliže, a tijekom blagdana gotovo sve trgovine rade skraćeno ili ne rade uopće. Donosimo vam popis trgovina i trgovačkih centara i njihovo radno vrijeme tijekom nadolazećih blagdana.

Spar i Interspar 

Spar i Interspar trgovine radit će skraćeno na Badnjak i bit će zatvoreni na Božić. Nešto drugačije radno vrijeme bit će i na Štefanje, 26.12. Prije nego što krenete u najbližu trgovinu Spara i Interspara, pogledajte na poveznici kako vaša najbliža trgovina radi.

Plodine 

Trgovine Plodina na Badnjak rade do 18 sati. Na Božić su zatvorene, a na Štefanje rade kao nedjeljom.

Lidl 

Na Badnjak u Lidl možete do 14 sati, a iduća dva dana neće raditi.

Kaufland

Slično radno vrijeme je i u Kauflandu. Na Božić i Štefanje njihovi dućani ne rade, a na Badnjak će raditi do 16 sati.

Konzum 

Ako mislite otići do neke od Konzumovih trgovina, požurite se. Konzum za Badnjak radi skraćeno, a za Božić i Štefanje neće raditi. Točno radno vrijeme vaše najbliže trgovine Konzuma možete pogledati na ovoj poveznici.

Osim trgovina, i radno vrijeme trgovačkih centara je za nadolazeće praznike drugačije. U nekima ćete moći popiti kavu ili piće, u nekima i jesti, dok će drugi biti potpuno zatvoreni.

Supernova 

Trgovine u Supernovi na Badnjak će raditi skraćeno. Restorani, trgovine i kafići na Božić neće raditi, a na Štefanje ćete moći kupovati samo u Intersparovoj trgovini, također samo do 14 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...