Fun park Biograd časti besplatnim ulazom na Božić!

Božićna bajka Fun parka Biograd ulazi u sam vrhunac i donosi raznoliki adventski program. U bogatom adventskom zabavnom kalendaru od početka prosinca  izmjenjivale su se predstave, performansi, animacije, koncerti, božićne radionice u Funnyonici, gdje su najmanji na zabavan način mogli i ponešto naučiti o Božiću, pravi snježni disko partiji, vožnje i vatrometi, a sve to u fantastičnoj dekoraciji Gospodara svjetla.

A na sam Božić Fun park Biograd odlučio je i počastiti svoje posjetitelje i besplatnim ulazom-plaćaju se samo vožnje. Krenite u božićne avanture sa svojom ekipom i priuštite si nezaboravan božićni dan, a onim najmlađima zasigurno i nezaboravan božićni poklon. Ne propustite čarobno puštanje lampiona, bogat božićni program za djecu, snježni party i veliki božićni vatromet by Mirnovec. U 20 h očekuje vas izvlačenje dobitnika sezonske ulaznice za 2020 g. te ostalih nagrada ( u izvlačenje ulaze sve cjelodnevne ulaznice kupljenje na 25.12. do 19:30 h).

Fun park Biograd raditi će svaki dan do 29.12.2019 i čekati vas sa raznovrsnim programom. Zakoračite u čarobnu Božićnu bajku. gdje avantura nema granica i provedite blagdane aktivno u zabavi i počastite sebe dobrim provodom. Svakoga dana čekati će vas zanimljivi gosti koji će Božićni tjedan obojiti nezaboravnom adventskom zabavom. Na sam Božić ulaz je besplatan, a ostale dane cijena dnevne ulaznice sa neograničenim vožnjama iznosi 70 kn, ostale posjetiteljske ulaznice  za djecu, studente te umirovljenike su 30 kn, a za odrasle 40 kn!

Bajkovito svjetlosno uređenje u izvedbi Gospodara, svjetla, partiji, koncerti, radionice, predstave, vatrometi  uz obilje zabave za cijelu obitelj pravi su mamac da za Božićne blagdane krenete u pravu avanturu u centru zabave- Fun park Biograd!

Veseli raspored Božićnog tjedna donosimo ovdje:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...