Glovo konačno i u Zadru! Zadar se ovih dana priprema za najljepše blagdane uz Glovo

Izgleda da će Zadar ovih dana imati najljepši Advent ikada! Za najljepši završetak godine pobrinut će se već ovih dana Glovo dostavljači. Na svaku lokaciju u Zadru – dom, ured, apartman, hotel, Kalelargu ili Morske orgulje – dostavit će sve što vam zatreba i sve što vi i vaši bližnji poželite. Probijat će se brzo kroz adventske gužve, spasit će mnoge situacije, razveseliti vas i život učiniti ljepšim i ugodnijim.

Glovo poziva sve stanovnike Zadra da već danas otvore profil na Glovo aplikaciji i tako budu spremni za sve situacije. Naime, aplikacija Glovo i njeni dostavljači Gloveri ovog Adventa u Zadru imaju samo jedan cilj – ispuniti baš svaku blagdansku želju i potrebu svojih korisnika. U najkraćem vremenu dostavit će vam paket blagdanskih kolača, izvršiti hitnu dostavu zaboravljenog blagdanskog dara, hitno dostaviti važnu dokumentaciju za kraj poslovne godine. Srećom, njihova misija ne završava s blagdanima, oni su tu za sve krizne situacije u bilo koje doba godine – bolesnima hitno dostavljaju lijekove, spašavaju sve partye u gradu kad nestane pića, hrane ili grickalica, a oni usamljeni više ne moraju biti i zaboravljeni – Glovo dostavlja sve za svakoga.

Bilo koja lokacija u Zadru od sada je lako dostupna svima – sa bilo koje lokacije u gradu možete kupiti bilo koji proizvod, platiti ga putem aplikacije debitnom ili kreditnom karticom te gotovinom i očekivati trenutnu isporuku. Glovo je svojevrsna tehnološka tržnica koja korisnicima omogućava naručivanje i slanje bilo čega, pritom vas povezujući s raznovrsnim spektrom trgovačkih i uslužnih objekata – restoranima, pekarnicama, supermarketima, ljekarnama, poslovnim centrima, trgovinama tehničkom opremom – koji putem mreže kurira popularno zvanih Glovera, isporučuju njihove proizvode u roku od nekoliko minuta.

Najvažniji ciljevi Glovo dostave su brzina, jednostavnost i ekološka osviještenost. Za Zadar, kao administrativno, ekonomsko, kulturno i političko središte regije Glovo predstavlja rješenje mnogih situacija i svojom transformacijom brze dostave direktno utječe na poboljšanje usluge i razvoja samog grada i regije. Odlična prometna povezanost Zadra dodatni je bonus za Glovere i njihove bicikle, skutere i automobile koji već u punoj pripravnosti čekaju pojuriti i izvršiti svaku dostavu.

Glovo je tu i za sve poslovne subjekte koji žele svojim uslugama i proizvodima dati dodanu vrijednost – učiniti ih dostupnima za sve, u bilo koje doba dana i na bilo kojoj lokaciji. Teo Širola, generalni manager za Glovo Hrvatska: „Za grad kojeg je londonski Times proglasio središtem zabave na Jadranu, a Guardian novom hrvatskom prijestolnicom cool-a, Glovo stiže kao pravi booster i osvježenje za rješavanje brze dostave tamo gdje je to najpotrebnije. Drago mi je da konačno imamo priliku stanovnicima Zadra i njihovim gostima pokazati kako život može biti ljepši i jednostavniji.“

O GLOVO aplikaciji

Glovo je aplikacija koja omogućava da više od 1,8 milijuna korisnika mjesečno diljem svijeta kupuje, prima i šalje bilo koji proizvod unutar grada i u vremenskom roku od nekoliko minuta. Ima više od 20 000 partnera diljem svijeta među kojima su McDonalds, KFC, Starbucks, Pizza Hut, Wendy’s, Taco Bell, Carrefour i drugi, a  radi s mrežom koja broji više od 49 000 aktivnih kurira širom svijeta koji mjesečno isporuče više od 4,6 milijuna narudžbi. Pokrenut u Barceloni 2015. godine, Glovo je prisutan u više od 248 gradova u 26 zemalja među kojima su Španjolska, Portugal, Francuska, Italija, Gruzija, Ukrajina, Srbija, Rumunjska i Turska u Europi, Maroko i Egipat u Sjevernoj Africi, Panama, Kostarika, Argentina, Peru, Čile u Srednjoj i Južnoj Americi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...