I posljednji kvartal 2019. Antena Zadar uvjerljivo najslušaniji zadarski gradski radio

I posljednji, onaj četvrti kvartal, naš radio najslušaniji je gradski radio u Zadru, pokazuju to statistike istraživanja tržišta uzorkovane tijekom listopada, studenog i prosinca tekuće godine.

Tako smo i dalje, od samog početka rada, četvrti kvartal za redom, najslušaniji u ciljanim dobnim skupinama naše HOT AC programske definicije – od 12 do 49 godina, gdje nam pripada 31,6 posto slušatelja.

U dobnoj skupini od 12 do 19 godina sluša nas 32,7 posto slušatelja, u dobnoj skupini od 20 do 34 godine sluša nas pak 30,2 posto slušatelja.

Zanimljivo je kako je dobna skupina od 35 do 49 godina podjednako raspoređena na nas i druga dva konkurenta, pa tako svakome pripada 32,5 posto slušatelja.

Najslušaniji termin definiran je u vremenu od 8 do 11 čime je naš jutarnji program uvjerljivo najslušaniji jutarnji program u Zadru, a podsjetimo kako je upravo to prepoznao i Studenac odabravši baš naše jutro za svoj sponzorirani program.

Zanimljivo je kako je najveći broj slušatelja našeg radija iz dobne skupine od 35 do 49 godina, još jednom potvrđujući HOT AC orijentiranost programa i glazbe kao ono što je falilo na zadarskom tržištu, jer, kao što znate, radimo tek godinu dana.

I dalje ćemo, zahvaljujući najboljim slušateljima nastaviti biti najslušaniji zadarski gradski radio, a s novim statistikama slušanosti vraćamo se krajem prvog kvartala naredne 2020. godine, dakle, početkom travnja.

Slušajte i dalje najbolju glazbu na Anteni Zadar, zemaljskim putem preko FM-a na 97.2 MHz, zemaljskim putem digitalno i to nacionalno putem mreže DAB+, ali i putem IPTV-a A1 i Bnet na kanalu 893, putem Net TV Plus i Eon usluge, te putem online streama na svim vodećim aplikacijama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...