Luka na ljeto može napustiti Real bez odštete

Ulaskom u Novu godinu otvara se zimski prijelazni rok, a u izlogu će se naći mnogo vrhunskih igrača koji će na ljeto biti bez kluba, odnosno koji će početkom 2020. godine ući u u zadnjih šest mjeseci ugovora. To znači da mogu pregovarati s drugim klubovima i što je najvažnije, na ljeto otići bez odštete.

Među njima je i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić koji bi od siječnja mogao pregovarati o transferu u neki drugi klub jer mu ugovor s Real Madridom istječe na ljeto.

Zbog klauzule u ugovoru, Modrić bi mogao automatski produljiti ugovor na još jednu godinu, dakle do ljeta 2021. godine, međutim još uvijek nije produžio ugovor, premda se više puta pisalo kako je sve spremno za potpis. Naime, španjolska Marca tvrdi da Luka ima klauzulu po kojoj se, ako osvoji Zlatnu loptu, ugovor automatski produžuje za još jednu sezone.

Modrić je za “Kraljevski klub” upisao 320 nastupa i postigao 20 golova osvojivši 15 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka, a posljednjih se mjeseci nagađalo kako su veliki interes za njegove usluge pokazali talijanski velikani Inter i Milan.

Među igračima koji će na ljeto biti slobodni i već u prvim minutama siječnja mogu potražiti novi klub su i Brazilci William (Chelsea) i Fernandinho (Manchester City), Urugvajac Edinson Cavani (Paris Saint Germain), Danac Christian Eriksen (Tottenham), Belgijanci Dries Mertens (Napoli) i Jan Vertonghen (Tottenham), Španjolci Jose Callejon (Napoli), David Silva (Manchester City), Pedro (Chelsea), Nijemac Mario Gotze (Borussia Dortmund), Englez Adam Lallana (Liverpool)…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...