Marino o životu izvan showa: “Prestao sam uživati u toj hrani prokletoj, bio sam sretan kad se oznojim”

Marino Marušić se nedavno vratio u RTL-ov show ‘Život na vagi’ kao izazivač, a u emisiji je otkrio koliko je sudjelovanje u showu promijenilo njegov život i navike, a sve je potkrijepio iznenađenjem na vaganju.

– Držao me trening, prestao sam uživati u toj hrani prokletoj. Bio sam sretan kad se oznojim, kad treniram, izjavio je Marino za RTL, a čak su i ostali kandidati primijetili veliku promjenu kako u izgledu, tako i u ponašanju najduhovitijeg kandidata, piše večernji.hr.

Brojke Marinu više ne predstavljaju puno, ono što je trenutno najvažnije je volja za radom, za treningom i za promjenom: – I da sam 0,0 izgubio na vagi, to ne znači ništa, idem dalje, idem još jače, prokomentirao je Marino prije vaganja. Međutim, sav njegov rad i upornost koju je održavao i za vrijeme boravka vani su rezultirali oduševljenjem – Marino je uspio izgubiti čak 5,4 kilograma. U trenutku ulaska u show, Marino je imao 167,1 kilogram, a priznao je i da je utjehu u hrani tražio nakon što je ovisnost o kockanju srušila odnose s ostalim članovima obitelji.

‘Život na vagi’ nije Marinu donio samo uspjeh u borbi protiv kilograma, već i nova prijateljstva, a možda i ljubavi. Simpatije između Marina i kandidatkinje Sare Sitarić nisu tajna – spomen Sare je ono što Marina motivira u teškim trenucima vježbanja.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...