Petar Marić odlazi iz KK Zadra, karijeru nastavlja u Sonik Puntamici

Tri mjeseca, prije koliko je postignut dogovor o nastavku suradnje, Košarkaški klub Zadar i Petar Marić raskinuli su istu.

Iako je zbog ozljede duže vremena bio onemogućen pomoći svojim suigračima u ABA i HT Premijer ligi, Marić se prije nekoliko tjedana vratio treninzima.

Od početka sezone uspio je nastupiti protiv Budućnosti, Krke i Cibone u regionalnom natjecanju pri čemu je ozbiljniju minutažu zabilježio tek protiv slovenske momčadi.

U domaćem prvenstvu, statistički gledano, u prva tri kola protiv Škrljeva, Cibone i Vrijednosnica iz Osijeka imao je ozbiljniju ulogu igrajući nešto manje od dvadeset minuta po utakmici, dok kasnije to nije bio slučaj i dobio bi tek po nekoliko minuta.

Zabilježene brojke stoga ne čude. U ABA ligi Marić je ostao na prosjeku 3.3 peona, jednog skoka i 1.3 asitencije po susretu, dok je u Premijer ligi bilježio 4.2 poena i također 1.3 podijeljene asistencije.

Nažalost, Petar Marić nije se uspio ozbiljnije nametnuti kod trenera Jusupa i kako stvari stoje karijeru će nastaviti u Sonik Puntamici.

Petru želimo sve najbolje u daljnjoj profesionalnoj karijeri, puno sreće i uspjeha te mu se ovim putem zahvaljujemo na svemu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...