POMOZIMO IM! Ovi zadarski mališani za blagdane samo žele tople tenisice, trenirke i pokoju igračku

U vrijeme kada mnogi od nas biraju tjedan ranije ili kasnije za odlazak na skijanje, kada veliki broj najmlađih za poklon želi Apple-ovu jedanaesticu, ili kojekakve PlayStatione, postoje i oni koji će ove blagdane biti sretni da ih ugrije pokoja dekica, čizmica ili da ih pod borem dočeka koja skromna igračkica.

Ta potrebita djeca na čijim licima uz onaj sramežljivi osmjeh nećete pronaći nimalo zlobe ni ljutnje jer imate puno više nego što oni i sanjaju – nisu daleko. Tu su, u vašem kvartu, u susjednoj kući ili na kojem katu iznad vas u zgradi gdje živite. No eto, spletom nesretnih okolnosti korisnici su zadarskog Centra za socijalnu skrb koji zajedno s Decathlonom i Antenom Zadar ovoj dječici želi uljepšati Božić i blagdane.

U nastavku možete pročitati neka od njihovih pisama…

Oni samo žele tople tenisice, čizmice i trenirku da im bude toplo na putu do škole, ali i pokoju igračkicu da im skrati vrijeme u ove hladne dane.

Želite li i vi pomoći ovoj potrebitoj dječici, to možete učiniti tako da donesete ono što smatrate da možete a da će im pomoći u svakodnevnom životu a posebice za ove blagdane koji svima trebaju proteći u ozračju ljubavi i topline – i to u zadarski Dechatlon u Iadera centru, koji će i sam pridodati odjeću i obuću koju su kupili njihovi zaposlenici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...