RAZGOVOR Marino i Sara o ljubavi i planovima za budućnost: “Selidba u Zadar? To ćemo još vidjeti”

Sinoć je održano finale emisije “Život na vagi”. Pomno to pratimo i pratili smo do sada, zbog našeg Zadranina Marina koji je danas bio gost novinaki Željki Čačko, zajedno sa svojom djevojkom Sarom.

Marino i Sara, dobro nam došli, izgledate nam jako zgodno, vitko i prije svega zadovoljno. Kako se vi osjećate?

Marino: Hvala puno, ja se osobno osjećam fenomenalno, nikad bolje, pogotovo kad je ova ljupka dama kraj mene..

Sara: Ja sam isto odlično, super mi je što sam malo došla u Zadar kod Marina, pa ćemo lijepo zajedno nastaviti ovim stopama što smo naučili u showu.

Sara, vjerujem da je svima bilo teško nastaviti takav put u vanjskom svijetu, ali genijalno ti si jedina to iskreno priznala. Što ti je bilo najteže, s čim se bilo najteže suočiti?

– Bilo mi je jako teško uskladiti tu fizičku aktivnost i prehranu, nije mi servirano na pladnju kao u showu i trudila sam se..ali uvijek imaš te neke stvari, koje, ako dobro ne popratiš, mogu utjecati na tvoj rezultat, pa je to kod mene bila prehrana i kad nekome kažem da mi je kilaža stala jer nisam dovoljno jela jer sam previše hodala, jako je teško za povjerovati jer svi mislimo, ako jedemo više da nećemo mršaviti, kod mene je bila suprotna situacija.

Znači malo si se izgladnjivala?

– Jesam malo ali nisam trebala, mi ćemo sad to lijepo popraviti, imam cijeli život pred sobom.

Sara često si isticala kako si se socijalno izolirala zbog debljine, je li nestao taj sram, jesi li negdje ponosno prošetala?

– Apsolutno, prošetam uvijek ponosno, malo mi je onako neugodno kad osjetiš sve te poglede na sebi, ali ponosna sam na sebe što sam napravila u vrlo kratkom periodu i sad tog srama gotovo više da i nema.

Sjajno nam izgledaš, to slušatelji neće moći povjerovati, ali vidjet će slike na našem portalu. Znamo da pretili ljudi maštaju o lijepoj odjeći, otkrijte mi što ste si fino kupili? Što je palo u shoppingu?

Marino: Pa kad sam izašao iz kuće otišao sam u dućan i kako to dugo nisam radio, pomogla mi je mama, ona mi da karticu haha, ja potrošim 2000 ili 3000 kuna umjesto 200 ili 300 kuna, lijepo je kad ti sve dobro stoji. Kupio sam svega, traperica..

Sara jel neka haljina lijepa pala?

Je, za živo čudo jer sam uvijek vikala da neću u haljinu. Mogu reći da još uvijek nemam svoj stil, još uvijek se tražim. Sjećam se svoje prve kupovine nakon Života na vagi, išla sam na XXL odjel i sve mi je bilo veliko, i kažem mami, pa jel ovo moguće da se i meni ovo dogodilo…Sad je puno lakše, u koju god trgovinu uđem imam svoj broj i to je odličan osjećaj.

Lijepo je kad čovjek izgubi kilograme, pogotovo ako je to utjecalo na njegovo samopouzdanje, ali ništa nije ljepše od ljubavi. U Zadru si nam tako da ne trebamo veći dokaz vaše ljubavi, ajde mi nešto priznaj, jel tebe Marino osvojio ovim sladunjavim osmjehom ili ima nešto ispod toga?

– Svega je bilo, nije mi baš bilo na prvi pogled, ali kad mi je počeo pružati pažnju koja mi je očito tamo trebala, nakon vaganja kad god bi bila tužna, on bi se uvijek tu našao i počela sam ga više primjećivati, onda je tu bio taj osmijeh i te okice i eto ga na..

A Sara, koje su njezine kvalitete?

– Sara je jedna cura stvarno draga, dobra, lipa i zgodna. Davno nisam upoznao tako dobru i dragu osobu, to nisam samo ja rekao nego svi. Imao sam sreće da je sad moja, cura je na mjestu, neću ja svakoga haha..

Sara, kakva je svekrva?

– Odlična je..

Marino, kako su tebe Slavonci prihvatili, jel te gledaju preko nišana?

Sara: Spavao je u svinjaku haha..

Marino: Bio sam jedan put na tjedan dana i njezini prijatelji i roditelji su me vrhunski primili i jedva čekam opet doći.

Kako ti se Sara sviđa u Zadru?

– Jako mi je lijepo, lijep je i grad, ali naravno ja tu ne dolazim zbog grada nego zbog našeg Marina i lijepo me proveo, čudno mi je biti na moru tijekom zime..

Hoćeš nam se doseliti tu?

– To ćemo još vidjeti haha.

Cijelu emisiju poslušajte ovdje.

  

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...