Slavonski rokeri iz “Opće opasnosti” svirali dva i pol sata pred prepunim trgovima, večeras koncert Domenice

Bila je to još jedna sjajna večer „Adventa u Zadru 2019.“ – metalci iz „Opće opasnosti“ u subotu su na adventskoj pozornici htjeli nadoknaditi punih devet godina nenastupanja u Zadru pa su publici na prepunim adventskim trgovima svirali puna dva i pol sata. Počeli su, kako je i najavljeno, u 21,30, a završili koji minut iza ponoći.

Redali su slavonski rokeri najveće hitove iz svoje 27 godina duge karijere – „Kriva si“, „Da je Bog dao“, „Tri rijeke“ – ali i pjesme s posljednjeg albuma „Karta do prošlosti“, koji je proglašen najboljim rock albumom u Hrvatskoj u 2019. godine.

Po slobodnoj procjeni koncert na trgovima Petra Zoranića i Pet bunara pratilo je preko 5.000 ljudi, a i ovaj je koncert pokazao da su organizatori zadarskog Adventa ove godine odlično posložili program te da su ovogodišnji adventski dani najbolji od kada se organizira „Advent u Zadru“. Redovita odlična posjećenost trgova i adventskih kućica najbolje svjedoči o tome.

Prije koncerta „Opće opasnosti“ ispred adventske pozornice ponovno su se pojavili sv.Nikola i Krampus. Zadarskim su mališanima priredili Božićnu čaroliju s puno pjesme i plesa.

Zadarski Advent nastavlja se u nedjelju jutarnjim programom za djecu odnosno radionicom „Božićna tvornica malih vilenjaka“ do 13 sati, a bit će lijepo poslušati i Božićnu priču koju će u Gradskoj loži u 18 sati ispričati zadarska glumica Gabrijela Meštrović Maštruko i Maretići.

U 19 sati na adventsku pozornicu izlazi Domenica. Mlada nada hrvatske estrade održat će koncert koji je bio predviđen za petak, ali je odgođen zbog kiše.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...