Sonik i Gavrilović donirali vrijednu informatičku opremu OŠ Poličnik

U posljednje 3 godine tvrtka Sonik trgovina d.o.o., u suradnji s tvrtkom Gavrilović d.o.o., donirala je preko 100.000,00 kn te je, uz ovogodišnju donaciju OŠ Poličnik, opremila rodilište OB Zadar s 27 kolijevki i ostalom vrijednom opremom.

U OŠ Poličnik, kao i u svim osnovnim školama Republike Hrvatske, od školske godine 2018./2019. informatika je uvedena kao obvezni predmet u 5. i 6. razredima.  Informatika  omogućuje učenicima pripremanje za život i rad u društvu koje se razvojem digitalnih tehnologija brzo mijenja. Informatikom se učenici usmjeravaju prema odgovornoj i primjerenoj uporabi tehnologije, stvaranju digitalnih rješenja te snalaženju u e-društvu.

Sonik trgovina d.o.o. se, u suradnji s dobavljačem Gavrilović, odazvala zamolbi i donirala OŠ Poličnik 10 stolnih računala.

– Informatička učionica nije bila opremljena dovoljnim brojem računala, što je onemogućavalo normalno odvijanje nastave te praćenje i odrađivanje zadanog nastavnog programa. Stoga smo zamolili Sonik trgovinu d.o.o. za donaciju računala kako bi se nastava informatike u našoj školi mogla odvijati što kvalitetnije. Ovim putem se svi učenici, djelatnici te ravnatelj škole  zahvaljuju na nesebičnoj donaciji, kazao je Elvis Alić, ravnatelj OŠ Poličnik.

– Raduje nas što smo, u sklopu našeg projekta „Za naše najmlađe“, opremili informatičku učionicu OŠ Poličnik. Sigurni smo da će donirana računala omogućiti profesorima kvalitetnije provođenje nastave, a učenicima dodatan iskorak u njihovom obrazovanju. Kao jedna od najvećih tvrtki u Zadarskoj županiji,  svjesni smo svoje društvene odgovornosti i važnosti sudjelovanja u brojnim humanitarnim akcijama. Naša želja je da i dalje budemo istinski partner zajednice u kojoj djelujemo i u kojoj ostvarujemo svoje poslovne rezultate, istaknuo je Marin Bakotić, voditelj marketinga Sonik trgovina d.o.o.

– Kao i uvijek do sada, i ove godine Gavrilović d.o.o. odlučio je  pružiti potporu trgovačkom lancu Sonik trgovina koji je prepoznatljiv po humanosti u Zadarskoj županiji. S obzirom na dugogodišnju suradnju i stečeno povjerenje podršku smo ove godine pružili u opremanju informatičke učionice Osnove škole u Poličniku. U ime Gavrilović d.o.o. zahvaljujem našem dugogodišnjem poslovnom partneru Sonik trgovini na ukazanom povjerenju i pozivu za ovu humanitarnu akciju, te se nadamo i daljnjoj uzajamnoj potpori u poslovnoj suradnji, naglasila je Anita Skorić,  supervizorica prodaje Gavrilović d.o.o.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...