Srbi ne prestaju hvaliti Modrića: “Gospodin, ljudina, blago Hrvatima…”

Novinar Filip Čukanović, zaštitno lice emisije “Lično, nezvanično” Prve Srpske Televizije, posjetio je nedavno Madrid u želji da njegovi gledatelji steknu dojam o tome kako se Luka Jović snalazi u glavnom gradu Španjolske, u jednome od najvećih klubova svijeta, Realu iz Madrida.

Podsjetimo, razgovarao je s mladim nogometašem o nizu zanimljivih tema, a u jednom trenutku je Čukanović upomoć pozvao i Luku Modrića da opiše Jovića kao osobu i njegovu situaciju u klubu iz svoje perspektive.

Hrvatski kapetan rado se odazvao, pa ispred kamera kazao sljedeće:

Nisam mu dijelio previše savjeta osim onih temeljnih. Kazao sam mu da sam tu na raspolaganju ma što trebao. Budući da je Luka mlad, uvijek ima dosta pitanja. Ali kazao sam mu još prvi dan: Trebaš me? Zovi! Zovi u podne, zovi u ponoć, Drage volje ću ti pomoći ako mogu, otpočeo je Modrić i nastavio:

U najboljem je klubu na svijetu, treba uživati, treba dati maksimum, svaki trening, svaku utakmicu, jer samo tako može napredovati. Ima sve predispozicije da postane odličan igrač i sve je na njemu. Talentiran je jako, samo je na njemu da radi i napreduje iz dana u dan, dodao je Luka.

Prolazio sam trenutke koje on sada prolazi, razdoblja kada ne igraš standardno. Ali moraš biti strpljiv. I kada nema prilike, i kada misliš da je teško, e baš tada treba još više zapeti i više trenirati, vjerovati u sebe. Sve je na njemu. Teški trenuci ga ne trebaju pokolebati. Tih je, povučen, ali sve je to normalno. Otvorit će se kada bolje savlada jezik. Ali super je dečko. Ugodan za razgovor. Ja sam njime jako zadovoljan kao osobom, zaključio je osvajač Zlatne lopte.

Video objavljen na YouTubeu je do danas pregledalo preko 300 tisuća ljudi, a u međuvremenu je iz komentara moguće vidjeti da je Luka Modrić na tamošnju publiku ostavio izuzetno snažan dojam, piše Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...