Sreća i slavlje u domu Korine Longin Star; Zadranka pozira s preslatkim sinom

Nekadašnja manekenka dugi niz godina živi u Americi gdje se udala za repera Freda Stara s kojim je već više od 10 godina u braku. Korina Longin Star rodila je dva sina, trogodišnjeg Princetona i petogodišnjeg Brightona, a na društvenim mrežama objavljuje uglavnom njihove fotografije. Sada je uz jednog od njih pozirala kako bi obilježila veliki dan.

Korina Longin Star ponekad svoje pratitelje, ali i obitelj i prijatelje koje je ostavila u Hrvatskoj razveseli i nekom svojom fotografijom, a sada je za to imala poseban razlog.

‘Gledanje crtanih filmova i poljubac mog Princea je sve što će mi ikada treba na ovom i svim mojim rođendanima’, poručila je prelijepa Zadranka kojoj čestitke za 37. rođendan pristižu sa svih strana svijeta.

Već dugo vremena živi životom koji je danas miljama daleko od svijeta glamura i blještavila modne industrije. Ne krije sreću kada je njena obitelj u pitanju pa se, osim što koristi svaki trenutak kako bi ga što kvalitetnije provela uz svoje miljenike.

Podsjetimo, otkako se udala isticala je koliko bi se voljela ostvariti i kao majka, a otkada joj se najveća želja ispunila, ne krije sreću. Po mnogima najljepša hrvatska manekenka, za Freda Starra udala se početkom 2007. godine, kada je i manekensku karijeru stavila po strani. Sudeći prema fotografijama iz njezine svakodnevice, uživa u majčinstvu, piše tportal.hr.

 

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...