Tribina; Marko Vučetić i Sven Marcelić o predsjedničkim izborima

Sutra (utorak) u velikoj dvorani Doma sindikata s početkom u 20 sati održat će se tribina “Predsjednički izbori danas: satiričko kritička diskusija”, u kojoj će sudjelovati Marko Vučetić i Sven Marcelić.

Freestyle rasprava na temu predsjedničkih izbora filozofa i nezavisnog političara dr.sc Marka Vučetića i sociologa i političkog komentatora dr.sc Svena Marcelića uvest će nas u raskrinkavanje svakodnevne rutinirane politike i ideološko uvjetovanih refleksa uobičajenih političkih praksi. Anegdotalno, statistički utemeljeno i diskurzivno razigrano. Doživimo zajedno katarzu strukturirane ćakule za jasniji pogled na političke ideje i zbivanja u javnom prostoru danas, pozivaju iz Teatra VeRRdi, koji ovaj program organizira u okviru Artakt 6 festivala, sufinanciranog sredstvima Grada Zadra. Ulaz je besplatan.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...