U 24 sata u Zadru tri teško ozlijeđena muškarca, 18-godišnjak i dalje u životnoj opasnosti

Tijekom protekla 24 sata, na području PU zadarske evidentirano je čak pet prometnih nesreća u kojima su tri osobe teže ozlijeđene.

U prometnoj na Voštarnici 64-godišnji vozač osobnog automobila zadarskih registracija oduzeo je prednost prolaska 18-godišnjem motociklistu koji je vozilom Hitne pomoći prevezen u zadarsku Opću bolnicu. Kako doznajemo, 18-godišnjak se još uvijek nalazi u životnoj opasnosti.

Druga nesreća dogodila se u Put Pudarice, gdje je 29-godišnji vozač, upravljajući automobilom zadarskih registarskih oznaka udario pješaka.

– Došavši do pješačkog prijelaza, na kojem se nalazio 76-godišnjak, nije prilagodio brzinu kretanja i propustio pješaka. On je od siline udarca pao i zadobio teške tjelesne ozljede, kažu nam iz zadarske policije.

Treća nesreća s teže ozlijeđenim dogodila se na Put Bokanjca.

– Motociklist u dobi od 30 godina došao je na raskrižje ulica Puta Bokanjca i Vjekoslava Ficherta i prilikom obilaženja udario u drugi motor kojim je upravljao 59-godišnji vozač. Vozač koji je skrivio nesreću zadobio je teže tjelesne ozljede, kažu nam iz policije.

30-godišnjak je zaradio optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće, dok je 59-godišnjak dobio prijavu jer nije položio vozački ispit.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...