U DI Marisu koji je sinonim za najkvalitetniju smrznutu ribu svatko može pronaći nešto po vlastitom guštu

U posljednje vrijeme sve više slušamo o zdravoj prehrani čija je okosnica zasigurno kvalitetna riba. Sada je pravo vrijeme da donesete zdravu odluku i u svoje omiljene recepte dodate malo više onih ribljih, jer riba je riznica zdravlja. To su prepoznali i u Di Marisu, zadarskoj tvrtki koja je od 2011. godine specijalizirana za prodaju smrznute ribe i plodova mora.

Di Maris možete pronaći na 4 lokacije, dvije na gradskoj ribarnici, jednoj na tržnici u City Galleriji i jednoj u Maraska parku, s time da je u planu otvaranje nove lokacije kroz ožujak na tržnici u Biogradu. Firma broji 8 zaposlenika, a tu je i želja za daljnjim širenjem u Zadarskoj županiji ali i šire.

Kako kažu iz Di Marisa, trude se biti inovativni, ne biti klasična ribarnica nego ribarnica koja sluša svoje zaposlenike. Često formiraju i rade nagradne natječaje, a sudjelovali su i na cooking clasu, Šire se i trude raditi stvari na bolji način, prate trendove, od načina izlaganja do tehnologije svih proizvoda.

Budući da količine nisu ni približno dovoljne za njihove potrebe za sada je većina proizvoda uvozna, kao i iz razloga što je kvalitetnog dobavljača unutar Hrvatske jako teško naći, kažu u Di Marisu gdje se kontinuirano radi na edukaciji prodavača kako bi bili sigurni u to što rade i pomagali kupcima.

Cilj je maknuti se od stigme da je smrznuto nešto loše i osvijestiti da je smrznuto zdravije od svježeg, s obzirom da se jako puno proizvoda smrzava direktno na brodu, a samim time se sačuva nutritivna vrijednost i zaštiti se proizvod od kvarenja i bakterija.

Di Maris je nedvojbeno sinonim za najkvalitetniju smrznutu ribu u Zadarskoj županiji, a nadaju se, uskoro i šire. U njihovoj ponudi od 150 proizvoda svatko može naći nešto po vlastitom guštu, a ukoliko vam nedostaje ideja, inspiraciju za recepte možete naći na njihovoj službenoj stranici.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...