U Kneževoj tradicionalni božićni koncert Hrvatsko pjevačko glazbenog društva “Zoranić”

U ovo predblagdansko vrijeme Hrvatsko pjevačko glazbeno društvo “Zoranić” uvijek je aktivno kroz brojne nastupe i koncerte.

Tako i sad poziva na svoj već tradicionalni božićni koncert pod nazivom “Božić uz Zoranić”.

A što su nam to pjevači, pod ravnanjem dirigenta Tomislava Košta, pripremili možete poslušati  na koncertu koji će se održati u ponedjeljak, 16. prosinca 2019. u 19 sati u Koncertnoj dvorani braće Bersa u Kneževoj palači.

“Zoranićevci” već dugo pjesmom uljepšavaju ovaj dio godine pa će tako biti i ovog puta jer je pripremljen zanimljiv repertoar sastavljen od standardnih pjesama iz bogatog opusa ovog društva, kao i prigodnih božićnih, a uz pratnju prof. Ivana Štorića.

HPGD “Zoranić” na božićnim koncertima uvijek rado ugošćava i druge ansamble, a ovog puta gost je klapa Fjok iz Glazbene škole Blagoja Berse čija je voditeljica Marijana Dušević.

Ulaz je slobodan, a “zoranićevci” pozivaju da budete dio ovog koncerta i uživate u prekrasnim skladbama.

Koncert je organiziran u suradnji s Koncertnim uredom Zadar, a pokrovitelj je Grad Zadar.

Inače, “Zoranić” smo mogli vidjeti u tri navrata i na ovogodišnjem Adventu u Zadru, a gostovali su i u Bjelovaru.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...