U Krešinom domu večeras gostuje Zvezda, Jusup poziva navijače: “Vaša pomoć nam puno znači”

Nakon zaokružene desete pobjede u nizu u PH, fokus zadarske momčadi je na današnjem dvoboju protiv Crvene Zvezde.

Dobra vijest je kako su nekoliko dana igrači u Poreču, pod vodstvom stručnog stožera imali vremena poraditi na određenim nedostacima i cjelokupnom podizanju pred važne utakmice koje su pred njima.

Upravo to potvrdio je Domagoj Vuković na konferenciji za medije.

“Atmosfera u momčadi je uvijek dobra unatoč našoj trenutnoj situaciji na ljestvici ABA lige. Jedan drugoga podržavamo i jedan drugom vjerujemo, i sigurno nam je još više na tom planu pomoglo ovih pet dana provedenih skupa u Poreču. Živjeli smo kao obitelj. Doručkovali, ručali i večerali skupa, uz sastanke i treninge tako da jednostavno vrijeme koje smo proveli zajedno uvijek jako mnogo znači.” – poručio je krilni centar Zadra.

Utakmica protiv Crvene Zvezde jedna je od onih u kojoj Zadar nema za izgubiti previše, a može dobiti jako puno.

“Ova utakmica nosi sa sobom određeni rezultatski imperativ, jer igramo kod kuće. Ali znamo svi tko je i što Crvena Zvezda. Momčad sa sredine ljestvice Eurolige. O njima zaista ne treba trošiti puno riječi. Mi moramo igrati svoju igru i htjeti svaku loptu više od njih.”

Danijel Jusup na poslijepodnevnom treningu otkrio je kako se Junaković još nije oporavio, ali da će Sirišćević vjerovatno konkurirati za sastav.

“Nas muče te povrede. Junaković neće biti spreman, Siriščević će se danas priključiti ekipi i vjerujem da će on biti spreman i sutra vjerovatno u sastavu. Nama je svaka utakmica ista. Istim pristupom mi moramo ući sto na sat protiv prve i posljednje momčadi, a hoće li to biti dovoljno teško je govoriti.”

Dvoboj protiv Zvezde na parketu Krešinog doma zadarski trener iskoristio je kao poziv našim vjernim navijačima.

“Publika nam stvarno pomogne i ja ih ovim putem pozivam da nam dođu pomoći, jer njihova pomoć puno nam znači.”

Trener je nakon povratka s gostovanja kod Škrljeva i odrađenih pet dana dodatnih priprema u svrhu momčadske regeneracije i podizanja igre dojma kako bi se upravo to moglo i pokazati.

“Takve stvari uvijek dobro dođu, da se ekipa malo skupi i podigne zajedništvo, kako bi veći fokus bio na košarci. Samim time kvaliteta treninga je veća, jer kad je tako onda će se to negdje i pokazati.” – zaključuje 58-godišnji zadarski trener.

Dvoboj u Krešinom domu protiv Zvezde na rasporedu je u nedjelju s početkom u 18 sati.

Podržimo našu momčad u velikom broju!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...