MEĐUNARODNO ISKUSTVO

Uspješno završio boksački kamp u organizaciji BK Ares

Ilustrativna fotografija
Tamni način

BK Ares je organizirao prvi boksački kamp za mlađe kadete i kadete u Zadru od 10.12 do 15.12.2019. godine. Treninzi su se održavali dva puta dnevno od utorka do subote dok su se javni sparinzi održali u nedjelju u 11,00 sati gdje su došli zaljubljenici u boks i Zadrani kako bi vidjeli mlade nade na djelu.

“Jutarnji treninzi su se održavali na atletskoj stazi, trim stazi i na bazenu dok su se popodnevni sparing-treninzi održavali u boksačkoj dvorani BK Rebel na SC Višnjik. Sjevernu Makedoniju je predstavljalo pet klubova iz pet gradova: BK Kumanovo 84, Kumanovo BK Brgala, Štip BK Cair, Skopje BK As, Prilep BK Alekso Ognenovski, Ohrid.

Predstavnici Hrvatske bili su: BK Ares, Zadar BK Arena, Pula. Cilj ovih treninga je bio dobiti jedno međunarodno iskustvo gdje smo kroz treninge i sparinge učili jedni od drugih kako bi najmlađi uzrasti napredovali i sazrijevali u bolje i kvalitetnije boksače. Svakog dana boksači su rasli u svim segmentima boksa. Nakon našeg kampa u Zadru sljedeće godine u 3. mjesecu u organizaciji BK Arena, Pula održat će se pripreme u Puli nakon kojih putujemo u Mađarsku na međunarodni turnir. U goste idemo u Sjevernu Makedoniju grad Ohrid početkom 7. mjeseca gdje ćemo također biti u boksačkom kampu, a osim nas i Makedonije u tom kampu će biti još Bugarska i Srbija. Nakon tog kampa bit će održan međunarodni turnir u gradu Kumanovo. Cilj boksačkih kampova i zajedničkih priprema je da se naši boksači sto bolje pripreme za kadetsko prvenstvo Europe koje će se održati u Rusiji u osmom mjesecu.

Zahvaljujemo se Bk Rebel, Mariu Nikolicu Pači i Ici Vuleti koji su nas ugostili kao i našim prijateljima iz Sjeverne Makedonije i Pule na dolasku. Također, veliko hvala našim sponzorima koji podupiru ovaj projekt i bez kojih ne bi bilo moguće sve ovo organizirati, a to su apartmani Zara, apartmani Anđelo i Marino, caffe bar Pandora, restaurant Roko, konoba Rafaelo, pizzeria Mrak, pekara Martin, taxi Rogić”, kažu iz kluba.

Ostavi komentar koristeći FacebookListen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar