Uspješno završio boksački kamp u organizaciji BK Ares

BK Ares je organizirao prvi boksački kamp za mlađe kadete i kadete u Zadru od 10.12 do 15.12.2019. godine. Treninzi su se održavali dva puta dnevno od utorka do subote dok su se javni sparinzi održali u nedjelju u 11,00 sati gdje su došli zaljubljenici u boks i Zadrani kako bi vidjeli mlade nade na djelu.

“Jutarnji treninzi su se održavali na atletskoj stazi, trim stazi i na bazenu dok su se popodnevni sparing-treninzi održavali u boksačkoj dvorani BK Rebel na SC Višnjik. Sjevernu Makedoniju je predstavljalo pet klubova iz pet gradova: BK Kumanovo 84, Kumanovo BK Brgala, Štip BK Cair, Skopje BK As, Prilep BK Alekso Ognenovski, Ohrid.

Predstavnici Hrvatske bili su: BK Ares, Zadar BK Arena, Pula. Cilj ovih treninga je bio dobiti jedno međunarodno iskustvo gdje smo kroz treninge i sparinge učili jedni od drugih kako bi najmlađi uzrasti napredovali i sazrijevali u bolje i kvalitetnije boksače. Svakog dana boksači su rasli u svim segmentima boksa. Nakon našeg kampa u Zadru sljedeće godine u 3. mjesecu u organizaciji BK Arena, Pula održat će se pripreme u Puli nakon kojih putujemo u Mađarsku na međunarodni turnir. U goste idemo u Sjevernu Makedoniju grad Ohrid početkom 7. mjeseca gdje ćemo također biti u boksačkom kampu, a osim nas i Makedonije u tom kampu će biti još Bugarska i Srbija. Nakon tog kampa bit će održan međunarodni turnir u gradu Kumanovo. Cilj boksačkih kampova i zajedničkih priprema je da se naši boksači sto bolje pripreme za kadetsko prvenstvo Europe koje će se održati u Rusiji u osmom mjesecu.

Zahvaljujemo se Bk Rebel, Mariu Nikolicu Pači i Ici Vuleti koji su nas ugostili kao i našim prijateljima iz Sjeverne Makedonije i Pule na dolasku. Također, veliko hvala našim sponzorima koji podupiru ovaj projekt i bez kojih ne bi bilo moguće sve ovo organizirati, a to su apartmani Zara, apartmani Anđelo i Marino, caffe bar Pandora, restaurant Roko, konoba Rafaelo, pizzeria Mrak, pekara Martin, taxi Rogić”, kažu iz kluba.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...