svirali puna dva sata

Vatra ugasila kišu, Ivan Dečak: “Bio sam u mnogim gradovima, ali zadarski Advent je najljepši”

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra, koja je u subotu navečer na zadarskim adventskim trgovima konačno bar nakratko ugasila dosadnu kišu koja danima ometa odvijanje programa „Adventa u Zadru“, prije izlaska na pozornicu objasnio je kako je „bio ovih dana u mnogim gradovima i mjestima po Hrvatskoj, ali da je zadarski Advent najšarmantniji od svih, uređen sa stilom i ukusom“.

Na svom drugom adventskom nastupu u Zadru, nastupila je Vatra, naime, na zadarskom Adventu i lani, Dečak i ekipa dali su sve od sebe da zabave Zadrane i dokažu da su trenutno jedan od najboljih hrvatskih bendova. Uz to se Dečak se još jednom pokazao kao odličan animator – svojim je nastupom i komunikacijom s publikom podigao raspoloženje na razinu više, a u tome mu je sigurno dobro došla popularnost koju je stekao kao jedan od zabavnijih članova žiriju u emisiji „The Voice“. S njihovom najpopularnijom pjesmom „Tango“ i drugim svima znanim hitovima Vatra je nekoliko tisuća gledatelja na adventskim trgovima držala skoro puna dva sata, što je s obzirom na vremenske nepogode koje su nas pratile ovih dana pravi uspjeh.

U 18 sati u crkvi sv. Šime zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić je upalio četvrtu svijeću došašća uz pjesmu Katedralnog zbora.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar