Vatra ugasila kišu, Ivan Dečak: “Bio sam u mnogim gradovima, ali zadarski Advent je najljepši”

Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra, koja je u subotu navečer na zadarskim adventskim trgovima konačno bar nakratko ugasila dosadnu kišu koja danima ometa odvijanje programa „Adventa u Zadru“, prije izlaska na pozornicu objasnio je kako je „bio ovih dana u mnogim gradovima i mjestima po Hrvatskoj, ali da je zadarski Advent najšarmantniji od svih, uređen sa stilom i ukusom“.

Na svom drugom adventskom nastupu u Zadru, nastupila je Vatra, naime, na zadarskom Adventu i lani, Dečak i ekipa dali su sve od sebe da zabave Zadrane i dokažu da su trenutno jedan od najboljih hrvatskih bendova. Uz to se Dečak se još jednom pokazao kao odličan animator – svojim je nastupom i komunikacijom s publikom podigao raspoloženje na razinu više, a u tome mu je sigurno dobro došla popularnost koju je stekao kao jedan od zabavnijih članova žiriju u emisiji „The Voice“. S njihovom najpopularnijom pjesmom „Tango“ i drugim svima znanim hitovima Vatra je nekoliko tisuća gledatelja na adventskim trgovima držala skoro puna dva sata, što je s obzirom na vremenske nepogode koje su nas pratile ovih dana pravi uspjeh.

U 18 sati u crkvi sv. Šime zadarski nadbiskup mons. Želimir Puljić je upalio četvrtu svijeću došašća uz pjesmu Katedralnog zbora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...