Volonterke iz Zadarskog azila mole za pomoć: “Potrošena je zadnja vreća hrane za štence”

Zadarski azil još jednom treba vašu pomoć. Naime, kako su na Facebook stranici napisale volonterke, jučer je potrošena zadnja vreća hrane za štence. Sve su veći problem vlasnici koji ne kastriraju svoje ljubimce, zbog čega je broj napuštenih štenaca sve veći.

“Danas smo ostali bez hrane za štence, upravo potrošena zadnja vreća. Danas nam je također donešeno 5 štenaca, koji su došli iz vlasničkog legla zbog nemara i ne brige, zato jer je kastracija valjda nepotrebna? Ma, napisala bih svašta, ali umorila sam se. Sve smo se jako umorile, i sve više nam izgleda da se samo borimo s vjetrenjačama. Njih i ostalih 30 štenaca sutra treba nahraniti, ali s čime? Molimo vas za donacijom hrane za najmanje, mokra ili suha hrana.”, kažu iz azila.

Pomoći im možete i uplatom na žiro račun na broj; HR 6223400091111006752.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...