Za vas samo najbolje iz mora; Hit bakalar samo u DI Marisu

Kada razgovaramo o blagdanskim delicijama i hrani koja se kuha za vrijeme božićnih dana među prvim jelima na pamet nam padne bakalar. Ova riba, koja sušena stiže iz daleke Norveške, u našim je predjelima tradicionalno postala dio blagdanske trpeze. Bakalar je u suhom obliku obično dostupan u većini trgovina.

Međutim, ove godine DI Maris Zadranima nudi jedan sasvim novi revolucionarni – hit proizvod koji će promijeniti način na koji razmišljate o bakalaru. Ljudi najčešće zaziru od pripreme bakalara jer im se čini kako taj proces traje cijelu vječnost. On se treba dugo namakati, čistiti i naposljetku kuhati. Zadarska tvrtka DI Maris tom je problemu doskočila i od ovog mjeseca uvela na maloprodajna mjesta prethodno namočeni bakalar i namočeni te očišćeni bakalar.

– Uz DI Maris novitete naši će kupci u bakalaru moći uživati kad god to zažele. Bakalari su natopljeni i očišćeni pa je za pripremu potrebno manje od sat vremena. Pakiranja su otprilike od 500 do 600 grama što je dostatno za pet do šest osoba – rekao nam je DI Marisov voditelj maloprodaje Luka Bolić te dodao kako se bakalar čisti ručno u Marikomercovom postrojenju u Poličniku u kontroliranim uvjetima te da prilikom čišćenja temperatura vode ne prelazi 4 stupnja Celzija.

Ovi jedinstveni proizvodi na tržištu, osim brze pripreme, omogućavaju da kupci izbjegnu neugodne mirise prilikom namakanja bakalara. Potražite DI Maris novitete na njihovim maloprodajnim lokacijama.

Cijena po kilogramu namočenog iznosi 179,90 kn, a namočenog i očišćenog 264,90 kn.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...