Zadranin je prvi finalist: “Žao mi je što mi tata ne može čestitati”

Kako se bliži finale, tako kandidati razmišljaju što bi napravili s nagradom od 150 tisuća kuna. Lidija bi uložila u školovanje, Marino u restoran ili kafić iako priznaje da mu je najveća želja biti pjevač.

Mirna bi željela upisati tečaj za scenariste jer mašta da će jednom stvarati filmove.

Posljednji veliki izazov kandidatima je bio isti kao i prvi – moraju proći vodeni grad u što kraćem roku i podignuti loptu kad dođu do kraja. Marino je bio jedini kandidat koji je tada jedini došao do kraja.

Onaj tko pobijedi u izazovu dobit će dosad najvažniju nagradu – direktan ulazak u finale.

Roko je prvi odrađivao izazov i odradio ga je bez ikakvih problema. Ni Lidija se nije puno mučila sa zadatkom. Iako Jakubovski nije završio zadatak, svi kandidati, kao i treneri, zaključili su da je pobijedio samog sebe već s tim što je prešao jako velik dio poligona, a prvi je put prešao samo prvu prepreku. Sari je trebalo nešto više vremena, ali je svejedno odradila zadatak. I Gurka i Marino izvršili su zadatak, a sa strahom od vode suočila se i Mirna koja je hrabro zakoračila u more i prevalila pola izazova. Iako su joj svi čestitali na uspjehu, ona sama nije bila zadovoljna kako je odradila zadatak.

Najbolji je rezultat imao Marino koji je time postao prvi finalist četvrte sezone!

“Mislim da sad prvi put mogu reći da sam iskreno ponosan sam na sebe”, rekao je u suzama Marino.

“Volio bih samo da mi ćaća može reći: ‘Čestitam, sine’ i da mu mogu reći da mi oprosti za sve što sam radio”, ispričao je Marino.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...