Zak pjevao puna dva sata, evo što nas očekuje u posljednjem tjednu Adventa

Temperatura se u subotu navečer na adventskim trgovima u Zadru opasno približila nuli, bila je to baš prava, zimska, prohladna večer, onakva, uostalom, kakva i priliči ovom dobu godine i adventskoj atmosferi, ali su mlada estradna zvijezda Ivan Zak i njegov tim odsvirali puna dva sata koncerta.

Prije Zaka posjetitelji su imali priliku uživati u ritmovima Ruede de Casino, vrste salse, koja se  inače pleše na Kubi. Nastupili su plesači iz Plesne škole Tormenta Latina koja djeluje u Zadru od studenoga.

„Advent u Zadru“ broji „još sitno“ – nećemo se ni okrenuti i proći će tjedan te veliki zajednički doček Nove godine kada se na Poluotoku očekuje nekoliko tisuća Zadrana koji će se zabaviti uz TBF i Zaratino na adventskoj pozornici te Dalmatino i Jungle Boogie na Narodnom trgu. Prije toga, u ponedjeljak, na Trgu Petra Zoranića čekaju nas i pjevači klape Niko kako bi dovršili koncert kojeg je svojedobno prekinula kiša.

Prvog dana Nove 2020. zabavljat će nas Zoran Jelenković i grupa Vista, a onda slijedi i produžetak za kraj prvog tjedna Nove godine – koncerti Marka Škugora i Vanne. Tako da se zna: neki su programi ovogodišnjeg „Adventa u Zadru“ morali biti odgođeni zbog kiše, ali ni jedan, na koncu, neće biti otkazan.

I naravno, ako već ne sudjelujete na današnjoj velikoj utrci „Zadar Christmas Run“ od Puntamike do Poluotoka, bar dočekajte natjecatelje na cilju i zabavite se uz grupu Combo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...