Ava Karabatić: “Nemam više dečka, muškarci, opet mi možete pisati”

Još donedavno su leptirići bili u trbuhu, a ljubav u zraku. Međutim, Ava Karabatić se tako više ne osjeća u vezi svog, sada bivšeg, dečka Khaleda Alija s kojim je obznanila vezu prije nepuna dva tjedna.

-I došao je trenutak koji ste svi očekivali. U vezi smo već duže vrijeme, ali nismo to objavljivali javno jer smo i ja, i on javne osobe i karijeru smo gradili samostalno. Volim te –  napisala je uz objavu Ava prije desetak dana.

Međutim, sinoć je uslijedio šok kada je Ava u pitanjima koje su joj postavljali fanovi otkrila da je ponovno solo i da su ona i Khaled prekinuli, piše večernji.hr.

– Nemam više dečka, slobodno muškarci, opet mi možete pisati u DM… – napisala je u odgovoru na pratiteljevu poruku “Blago tvom dečku kad ima tako lijepu i zgodnu curu”. Prema Avinim daljnjim odgovorima, paru se bližila godišnjica.

– Za dva tjedna bi bila godišnjica da smo ostali skupa, molim vas ne ispitujte me više o tome…- zamolila je Ava nakon pitanja “Koliko ste ti i tvoj dečko u vezi?”.

Odlučila je ipak otkriti zašto su prekinuli, i da ljubav nije bila dovoljna.

– Pa voljela sam ga, ali ako ćemo se svađati na svaki moj korak što on ne razumije jer je konzervativan, što ja tu mogu… –  napisala je Ava. Otkrila je među ostalim da se i naljutila na njega, a onda je ponovno zamolila fanove da ne ispituju.

– Prestanite pilati o nebitnoj osobi, tko je on uopće?? – pisala je Ava.

Khaled i Ava su održavali vezu na daljinu i čestim su izjavama ljubavi pokazivali koliko se vole, tako da su pratitelji poprilično iznenađeni ishodom ove veze koja se činila idealnom.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...